· · Komentari: 0

ONI SU NAJVEĆE SVAĐALICE U HOROSKOPU: Verovali ili ne, kada se ONA naljuti - leti perje!

I kada se svađamo, važno je da znamo u kom zodijačkom znaku je rođen naš sagovornik

1634208769_svadja.JPG
Foto: Printscreen Youtube

I način na koji reagujemo tokom svađe uslovljen je našim astrološkim predispozicijama – u kom znaku smo rođeni, šta nam je podznak ali i kakav je raspored planeta u natalnoj karti.

Pogledajte kakvu svađu možete da očekujete sa nekim, u zavisnosti od toga u kom znaku je rođena ta osoba:

Bežite od njih kada se naljute! Na prvom mestu je:

Devica- verovali ili ne, kada se Devica naljuti tada leti perje! Devica nije znak koji lako plane, negde je suzdržana, rezervisana i odmerava svaku situaciju.

Ono što je najčudnije kod nje je to što ona neće da palne na velike stvari tada će čak da pokaže smirenost , ali kada su sitnice u pitanju tada ona gubi glavu! Kada pasta za zube nije lepo isceđena, kada cipele nisu na svom mestu, kada se prljavim rukama dira frižider. Da, to su stvari kada Devica gubi kontrolu!

Škorpija- mistična i tajna nikada čovek ne zna šta zaista misli. Škorpija nikada neće pokazati svoj bes ili nemoć jer je to za nju poraz. Ona reguje tiho , stihijski i tada vas bocne svojim otrovnim repom toliko jako da ne znate šta vas je snašlo. Kod nje ne postoji određen momenat ili čin kada se ona naljiti.

To je više malih stvari od kojih ona sklapa mozaik i tada sprema osvetu. Još ako joj intuicija kaže da je u pravu tada nastupa njen otrov koji ne nemilosrdan! Naravno, nije potrebno pomenuti prevaru u ljubavnom ili bilo kom drugom odnosu. To je nešto što se ne uzima u razmatranje jer tada ona postaje brutalna!

Lav- njegov bes je njegov krik od kojih pucaju bubne opne i lome se kristalne čaše! Lav je direktan, brutalan i kod njega nema skrivenog ili pritajenog besa. NJegova reakcija je nešto što ostavlja bez daha, ledi krv u žilama. Kada je on besan možete sve da očekujete bukvalno. Od krika, do lomljljave pa i do fizičkog obračuna!

Bik- najsmireniji znak horoskopa. Kao onaj lik Ferdinand iz crtanih filmova koji leži u travi i mireše najdivniji cvet...ali kada tom Biku zamašete crvenom maramom ispred očiju tada se doslovno pretvara u zver!

Ono što njega jako razljuti je diranje ognjišta, doma, porodice i nepravda! Bika ne zanima tuđe ali ne da svoje. Životom brani ono što je njegovo. Tada se ustremi na plen i kreće, nema te sile koja njega može da zaustavi!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.