Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откријте колико СРЕЋЕ ћете имати у ЉУБАВИ: Овај аспект вашег живота зависи пете куће

Астролози кажу да ваш љубавни живот зависи од пете куће

1697707448_Foto-Shutterstock-ljubavni-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Пето астролошко поље може да открије много тога о вашем љубавном животу, али и о вашим креативним потенцијалима, без обзира на то којим се занимањем бавите.

Такође, преко знака који захвата и планета у њој, може се видети какав сте били ђак у средњој школи, како сте васпитавани, учите ли са разумевањем или напамет, какво је ваше истинско (а не формално) образовање, који вас спорт интересује, професионално или рекреативно, али и у којим областима живота вас прати срећа...

Астролошка анализа четврте и пете куће, показује како сте прошли кроз период пубертета, из детињства (четврта) у младост (пета). Пето поље, аналогно је знаку Лава, којим влада Сунце, симбол енергије и виталности. Симболизује хедонизам, младост, срећу, секс, децу (зато су Лавови детињасти), све врсте задовољстава, љубавне везе у младости, пре брака, забављање. Ово је кућа потомства, зачећа, трудноће, порођаја, абортуса. Показује какав сте родитељ, како васпитавате децу и какав је ваш однос са њима, али говори и о могућностима за усвајање деце.

Такође, пета астролошка кућа показује колико сте креативни и поседујете ли уметнички таленат, па је често наглашена у хороскопима глумаца. Симболизује позориште, драму, оперу (добро аспектован Нептун у петој кући). Ово је и поље друштвених и културних догађаја, јавних наступа, балова и журки, дискотека, шоу-бизниса, забаве и представља места на која најчешће излазе млади. Пета кућа у вашем хороскопу показује и да ли сте надарени за неки спорт, па симболизује и стадионе, спортске хале и трибине.

Знак на почетку ове куће показује како трошимо енергију, како показујемо емоције, колико смо такмичарски настројени, какав однос имамо према сексу, деци, љубави...

ЈУПИТЕР СРЕЋУ ДЕЛИ

Ово поље симболизује и новац који се добија преко игара на срећу, показује све врсте карташких игара, билијар, коцкарнице, добитке на коцки и зарађивање новца на лак начин. Две и више планета у овој кући, у зависности од аспеката које праве са другим планетама у хороскопу, откривају колико сте спремни да ризикујете, али и колико је богат ваш емотивни живот. Тако ће особа са Венером у петој кући улазити у бројне емотивне везе, док ће ону са Јупитером у тригону са Ураном - пратити срећа.

Ако вам је на почетку пете астролошке куће:

ОВАН Везе су пуне страсти, љубоморе и посесивности. Са лоше аспектованим Марсом и Плутоном, могуће свађе и физичко насиље.

БИК Осећања су наглашена, дубока, а са добро аспектованом Венером, љубавни и сексуални живот је добар.

БЛИЗАНЦИ Са лоше аспектованим Меркуром, идете из везе у везу, а могуће су чак и паралелне везе.

РАК Дубоке емоције, о чему говори позиција Месеца; често једна љубавна веза оставља судбински траг у животу.

ЛАВ Везе са особама на положају, љубав са заузетим мушкарцем (у зависности од аспеката Сунца у женском хороскопу).

ДЕВИЦА Тешко показујете осећања, превише анализирате однос са особом која вам се допада.

ВАГА Више веза у младости, а позиција Венере позује да ли ће трудноћа бити разлог више за улазак у брак.

ШКОРПИЈА Страствене везе, пуне љубоморе и посесивности. Аспекти Марса и Плутона показују да ће бити и физичког насиља.

СТРЕЛАЦ Авантуре, љубав са неким ко живи у иностранству или са ко често путује. Са лоше аспектованим Јупитером, могуће су ванбрачне везе.

ЈАРАЦ Малобројне емотивне везе, љубав у зрелијим годинама, кармичка веза, што показује позиција Сатурна.

ВОДОЛИЈА Наглашена потреба за слободом у љубави (о чему говори позиција Урана), из пријатељске у љубавну везу и обрнуто, више веза истовремено.

РИБЕ Тајне или платонске везе, дубока осећања, наглашена потреба за нежношћу, о чему говоре аспекти Нептуна и Јупитера.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas