Oglas
· · Komentari: 0

Otkrijte koliko SREĆE ćete imati u LJUBAVI: Ovaj aspekt vašeg života zavisi pete kuće

Astrolozi kažu da vaš ljubavni život zavisi od pete kuće

1697707448_Foto-Shutterstock-ljubavni-horoskop.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Peto astrološko polje može da otkrije mnogo toga o vašem ljubavnom životu, ali i o vašim kreativnim potencijalima, bez obzira na to kojim se zanimanjem bavite.

Takođe, preko znaka koji zahvata i planeta u njoj, može se videti kakav ste bili đak u srednjoj školi, kako ste vaspitavani, učite li sa razumevanjem ili napamet, kakvo je vaše istinsko (a ne formalno) obrazovanje, koji vas sport interesuje, profesionalno ili rekreativno, ali i u kojim oblastima života vas prati sreća...

Astrološka analiza četvrte i pete kuće, pokazuje kako ste prošli kroz period puberteta, iz detinjstva (četvrta) u mladost (peta). Peto polje, analogno je znaku Lava, kojim vlada Sunce, simbol energije i vitalnosti. Simbolizuje hedonizam, mladost, sreću, seks, decu (zato su Lavovi detinjasti), sve vrste zadovoljstava, ljubavne veze u mladosti, pre braka, zabavljanje. Ovo je kuća potomstva, začeća, trudnoće, porođaja, abortusa. Pokazuje kakav ste roditelj, kako vaspitavate decu i kakav je vaš odnos sa njima, ali govori i o mogućnostima za usvajanje dece.

Takođe, peta astrološka kuća pokazuje koliko ste kreativni i posedujete li umetnički talenat, pa je često naglašena u horoskopima glumaca. Simbolizuje pozorište, dramu, operu (dobro aspektovan Neptun u petoj kući). Ovo je i polje društvenih i kulturnih događaja, javnih nastupa, balova i žurki, diskoteka, šou-biznisa, zabave i predstavlja mesta na koja najčešće izlaze mladi. Peta kuća u vašem horoskopu pokazuje i da li ste nadareni za neki sport, pa simbolizuje i stadione, sportske hale i tribine.

Znak na početku ove kuće pokazuje kako trošimo energiju, kako pokazujemo emocije, koliko smo takmičarski nastrojeni, kakav odnos imamo prema seksu, deci, ljubavi...

JUPITER SREĆU DELI

Ovo polje simbolizuje i novac koji se dobija preko igara na sreću, pokazuje sve vrste kartaških igara, bilijar, kockarnice, dobitke na kocki i zarađivanje novca na lak način. Dve i više planeta u ovoj kući, u zavisnosti od aspekata koje prave sa drugim planetama u horoskopu, otkrivaju koliko ste spremni da rizikujete, ali i koliko je bogat vaš emotivni život. Tako će osoba sa Venerom u petoj kući ulaziti u brojne emotivne veze, dok će onu sa Jupiterom u trigonu sa Uranom - pratiti sreća.

Ako vam je na početku pete astrološke kuće:

OVAN Veze su pune strasti, ljubomore i posesivnosti. Sa loše aspektovanim Marsom i Plutonom, moguće svađe i fizičko nasilje.

BIK Osećanja su naglašena, duboka, a sa dobro aspektovanom Venerom, ljubavni i seksualni život je dobar.

BLIZANCI Sa loše aspektovanim Merkurom, idete iz veze u vezu, a moguće su čak i paralelne veze.

RAK Duboke emocije, o čemu govori pozicija Meseca; često jedna ljubavna veza ostavlja sudbinski trag u životu.

LAV Veze sa osobama na položaju, ljubav sa zauzetim muškarcem (u zavisnosti od aspekata Sunca u ženskom horoskopu).

DEVICA Teško pokazujete osećanja, previše analizirate odnos sa osobom koja vam se dopada.

VAGA Više veza u mladosti, a pozicija Venere pozuje da li će trudnoća biti razlog više za ulazak u brak.

ŠKORPIJA Strastvene veze, pune ljubomore i posesivnosti. Aspekti Marsa i Plutona pokazuju da će biti i fizičkog nasilja.

STRELAC Avanture, ljubav sa nekim ko živi u inostranstvu ili sa ko često putuje. Sa loše aspektovanim Jupiterom, moguće su vanbračne veze.

JARAC Malobrojne emotivne veze, ljubav u zrelijim godinama, karmička veza, što pokazuje pozicija Saturna.

VODOLIJA Naglašena potreba za slobodom u ljubavi (o čemu govori pozicija Urana), iz prijateljske u ljubavnu vezu i obrnuto, više veza istovremeno.

RIBE Tajne ili platonske veze, duboka osećanja, naglašena potreba za nežnošću, o čemu govore aspekti Neptuna i Jupitera.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas