Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА 3 хороскопска знака се увек ЗАЉУБЕ У ПОГРЕШНУ ОСОБУ: Један од њих даје себе 100 одсто, а ако га нешто "нажуља", његова љубав постаје БРУТАЛНА И ОТРОВНА!

Јесте ли једна од оних особа која се брзо заљуби, али често потом заврши повређена и сломљеног срца?

1635159282_horoskop-2.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

То би могло да буде повезано с карактеристикама вашег хороскопског знака.

Ако вам се већ догодило да се безнадежно заљубите у неког ко то не заслужује, то је знак да се често или увек „падате“ на погрешну особу. Ова спознаја је врло болна и тера вас да сумњате у себе.

Поглед на звезде може помоћи: имају ли типичне карактеристике вашег хороскопског знака везе с чињеницом да увек одаберете погрешну особу која не жели да вам дâ своје срце? Који други савет вам спремају ваше љубавне звезде? Прочитајте у наставку…

На првом месту је Рак! Рачице су нежне особе које живе за дом, породицу , партнера и децу. Оне су у стању све да ураде само да оформе своје "гнездо". У љубави су предане и верне. Међутим, грешку коју оне праве при одабиру партнера је та што оне љубав доживљавају за цео живот! Иако су свесне после извесног времена да тај партнер није за њих оне слепо иду у брак, формирају породицу , остају са тим партнером јер се "гнездо" мора одржати!

Рибе- увек и заувек све гледају кроз ружичасте наочаре и живе у свом свету маште, илузије...Тако је и са партнером. Оне га интуитивно непогрешиво одаберу када је страст и љубав највећа. Како време пролажи и страст јењава,човек се показује у правом светлу са свим манама и врлинама.

Али оне иако то виде остају у свом свету маште и дубоких имагинарних емоција , тврдоглаво остају са партнером свесно занемарујући његове мане јер се надају да ће се десити њен филм у ком је она глави режисер и сценариста а партнер је главни лик!

Шкорпија- вероватно један од најстраственијих и најемотивнијих хороскопских знакова. Њена љубав дубока, јака страствена и мрачна. Када Шкорпија одабере партнера она му даје најсезуалнију и њастраственију љубав! Даје себе 100% исто то тражи и од партнера. Проблем настаје када осети ситницу која је "жуља" Тада њена љубав постаје бруталана и отровна.

Дословно једе партнера како емотивно тако и психички. Њен проблем у одабиру партнера је тај што тражи све сада и одмах до крајњих граница и веома је захтевна. Партнера то уплаши и он одлази. Није тактична и не оставља простор партнеру.

                          Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas