Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ова 3 ЗНАКА очекује љубавни БРОДОЛОМ у септембру: Неки због љубави губе главу, неке очекују преваре и издаје

Семптембар доноси много турбуленција на љубавном плану

1662021318_Foto-Pexels.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Септембар увелико куца на врата, а осим ретроградног Меркура који ступа на снагу 9. септембра, очекују нас и бројне промене и турбуленције на љубавном плану.

Наиме, септембар као ођава лета и најава јесени донеће и значајне астролошке промене. Септембар највише ће бите турбулентан по питању емотивних односа најпре због утицаја Венере.

Астролози тврде да се спремимо за "паљбу" Аморових стрела, али и разводе, нагле раскиде и преваре у дугим везама. Посебно ће се ови љубавни аспекти одразити на три хороскопска знака.

Ован

Ватрени знак Ован, познат по својој тврдоглавости и страствености, мораће да своје лоше карактеристике укроти ако жели да остане у емотивном односу у којем је до сада.

Наиме, припадници овог знака биће претерано осетљиви и спремни за сукобе ни око чега, а и најмање ситнице и проблеми у вези чиниће им се као огромни проблеми. Због тога би, у комбинацији с њиховом распаљивом природом, могло доћи до наглих прекида, али и мирења. Све у свему, Овнове током владавине астролошке Девице чека прави хаос када је реч о љубавним везама.

Прочитајте још: СЕПТЕМБАР ЋЕ ИМ БИТИ ИЗАЗОВАН: Овим знаковима враћају се особе ИЗ ПРОШЛОСТИ, а неки ће морати до ИЗБРОЈЕ ДО ПЕТ

Рак

Према многим тумачењима Ракови су најнежнији знак Зодијака. Рођени емотивци са јаком емпатијом осећају људе и свет око себе снажним интензитетом, а септембар би им могао бити најемотивнији месец у години - и то не из добрих разлога.

Ракове чекају непријатна изненађења и сазнања о томе да их партнери варају, па ће долазити до драматичних прекида. Иако им се може учинити како им се свет срушио, заправо ће промене на емотивном плану дугорочно за њих имати позитиван учинак.

Вага

Увек спремне на компромисе и уступке, хороскопске Ваге у септембру ове године почеће да истражују своју страствену природу.

Ваге које су склоне флерту, овог септембра биће живахније него икад пре. Желеће да излазе што више, да се друже и упознају нове људе. Врло лако се могу заљубити овог септембра. Биће често збуњене и у кругу снажних емоција, којима би требало да се препусте јер у овом периоду могу да започну јако лепу љубавну причу

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas