Oglas
· · Komentari: 0

Ova 3 ZNAKA očekuje ljubavni BRODOLOM u septembru: Neki zbog ljubavi gube glavu, neke očekuju prevare i izdaje

Semptembar donosi mnogo turbulencija na ljubavnom planu

1662021318_Foto-Pexels.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Septembar uveliko kuca na vrata, a osim retrogradnog Merkura koji stupa na snagu 9. septembra, očekuju nas i brojne promene i turbulencije na ljubavnom planu.

Naime, septembar kao odjava leta i najava jeseni doneće i značajne astrološke promene. Septembar najviše će bite turbulentan po pitanju emotivnih odnosa najpre zbog uticaja Venere.

Astrolozi tvrde da se spremimo za "paljbu" Amorovih strela, ali i razvode, nagle raskide i prevare u dugim vezama. Posebno će se ovi ljubavni aspekti odraziti na tri horoskopska znaka.

Ovan

Vatreni znak Ovan, poznat po svojoj tvrdoglavosti i strastvenosti, moraće da svoje loše karakteristike ukroti ako želi da ostane u emotivnom odnosu u kojem je do sada.

Naime, pripadnici ovog znaka biće preterano osetljivi i spremni za sukobe ni oko čega, a i najmanje sitnice i problemi u vezi činiće im se kao ogromni problemi. Zbog toga bi, u kombinaciji s njihovom raspaljivom prirodom, moglo doći do naglih prekida, ali i mirenja. Sve u svemu, Ovnove tokom vladavine astrološke Device čeka pravi haos kada je reč o ljubavnim vezama.

Pročitajte još: SEPTEMBAR ĆE IM BITI IZAZOVAN: Ovim znakovima vraćaju se osobe IZ PROŠLOSTI, a neki će morati do IZBROJE DO PET

Rak

Prema mnogim tumačenjima Rakovi su najnežniji znak Zodijaka. Rođeni emotivci sa jakom empatijom osećaju ljude i svet oko sebe snažnim intenzitetom, a septembar bi im mogao biti najemotivniji mesec u godini - i to ne iz dobrih razloga.

Rakove čekaju neprijatna iznenađenja i saznanja o tome da ih partneri varaju, pa će dolaziti do dramatičnih prekida. Iako im se može učiniti kako im se svet srušio, zapravo će promene na emotivnom planu dugoročno za njih imati pozitivan učinak.

Vaga

Uvek spremne na kompromise i ustupke, horoskopske Vage u septembru ove godine počeće da istražuju svoju strastvenu prirodu.

Vage koje su sklone flertu, ovog septembra biće živahnije nego ikad pre. Želeće da izlaze što više, da se druže i upoznaju nove ljude. Vrlo lako se mogu zaljubiti ovog septembra. Biće često zbunjene i u krugu snažnih emocija, kojima bi trebalo da se prepuste jer u ovom periodu mogu da započnu jako lepu ljubavnu priču

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas