Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ова 3 знака су највеће ШКРТИЦЕ хороскопа: Стално заборављају новчанике и поклоне за рођендан

Ако седите са њима на пићу вероватно ћете ви платити рачун

1662987040_money-gc1b3efb9d_1920.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

За ове знакове хороскопа никад нисте начисто да ли су само расејани или озбиљне шкртице! Они ће често заборавити да вам купе поклон за рођендан, кад стигне рачун за пиће ођедном ће схватити да нису понели новчаник или ће сасвим случајно баш у том тренутку морати да оду до тоалета... Рачун ћете, наравно, платити ви. 

Сазнајте који хороскопски знаци су највеће шкртице, а који ову ману вешто крију од свих!

ЈАРАЦ

Јарчеви отварају прву тројку највећих шкртица. Представници овог знака су шкрти колико и радознали. Увек су заинтересовани за туђе приходе и расходе, али у исто време често ћуте о својим финансијама. Они то раде само зато што не желе да други знају колико имају и осете слободу да им траже новац на зајам или да од њих нешто потражују. Јарчеви једноставно воле новац, важно им је да га увек имају. Понекад ова претерана шкртост доводи до тога да одлажу поправке у стану само како би избегли трошење пара. Није реткост ни да носе похабану, стару одећу како би избегли да дају новац на нову.

Прочитајте још: ВЕНЕРА У ДЕВИЦИ: Овим знаковима прошлост куца на врата

ДЕВИЦА

Друго место на овој неславној листи заузела је Девица. Ове особе су веома добре у претварању да не знају о чему се ради када је новац у питању. Из непознатих разлога, Девице искрено верују да сви на овом свету треба да плаћају за њих, дају им поклоне, тетоше их и "ките", али у исто време да нису дужни да било шта дају заузврат. Девице воле поклоне, али само да их примају. Давање им није познато. Чак и за рођендан или неки други важан догађај, они ће доћи са поклоном, али ће вероватно дати неки дар који су оставили у штеку, нешто што им се није допало. Трудиће се да уштеде колико год је то могуће, док ће врло уверљиво испредати причу како су "специјално за вас припремили поклон"...

РАК

Почасно прво место заузимају Ракови. И не припадници оба пола, већ жене Ракови. Ове даме увек траже прилику да уштеде, чак и када су у питању ситне паре. Мрзе да троше новац на храну и одећу, непрестано се љуте због цена у продавницама. Траже попусте у било којој продавници, скоро ништа не купују по пуној цени. Међутим, упркос екстремној шкртости,  Ракови никада неће штедети на својим задовољствима. Важан им је статус и труде се да га материјално поткрепе. Али спремност да троше новац на себе, нажалост, не важи за друге. Ако треба да помогну некоме од пријатеља или рођака, највероватније ће се извући уз изговор да су шворц!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas