· · Коментари: 0
АСТРО

ОВА 4 ЗНАКА ЋЕ ИМАТИ НАЈЛЕПШИ ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ - За неке ће ово бити преломни тренутак

ПОШТО се Дан заљубљених увелико приближава, биће само питање времена када ћете бити окружени срцима, пољупцима и са пуно љубави.

1644600266_woman-g9d88259de_640.jpg
Фото: Пиксабеј

Постоје 4 срећна хороскопска знака који ће ове године имати најневероватнији Дан заљубљених.

Са Марсом и Венером, планетама космичке привлачности астрологије, које ће се овог Валентинова ускладити, биће обасуте преко потребним појачањем романтике.

Када се ове две планете споје, хемија ће бити ван контроле, са Марсом који ће вам дати лептириће у стомаку, а Венера ће додати флерт и харизму у мешавину.

4 срећна хороскопска знака ће ове године имати време свог живота и заиста ће бити благословени са пуно љубави, романтике и узбуђења у својим животима.

Водолија

Иако нисте најромантичнија и најсензуалнија особа, присуство Венере учиниће да се осећате екстра романтично и ох, тако секси. Нећете моћи да склоните руке са свог партнера и желећете да подивљате с њим. Ваш партнер ће бити изненађен вашом секси личношћу, али ће вам ипак узвратити.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за фебруар: За БИКОВЕ и ВОДОЛИЈЕ следи УСПЕХ, а ОВНОВИ ће имати проблема са НАДРЕЂЕНИМА

Енергија ће бити савршена да проведете неко секси и романтично време једно са другим. Ако сте слободни, неће вам бити тешко да пронађете прави израз за себе, јер ће Марс и Венера заједно повећати ваш шарм као никада раније.

Вага

Одувек сте били гламурозни знак који воли да фарба град у црвено, али ове године Венера вам говори да се сместите са својим партнером код куће и да се лепо, тихо и романтично проведете једно са другим.

Мажење на каучу, чаша старог вина и гледање неких од најромантичнијих филмова икада снимљених је оно што ће ваш Дан заљубљених ове године учинити тако невероватним! Оно што ће вас зближити са партнером и што ће вам бити драго је што сте изабрали да останете и проведете неко квалитетно време заједно код куће, уместо да идете у клуб или ресторан који врви људима.

Лав

Ви и ваш партнер већ дуго радите напорно и заслужујете одмор и опуштање. А то је управо оно што ће вам дати Марс и Венера. Идите на масажу парова овог Дана заљубљених и пружите себи одмор који заиста заслужујете.

Ово ће вам помоћи да не само да проведете неко квалитетно време једно са другим, већ ће вам и спа састанак помоћи да се повежете и истовремено унесете мало сензуалности у вашу везу.

Ако одлазак на масажу није ваш омиљени ужитак, онда можете остати код куће и угађати једно другом. Звучи као апсолутно блаженство, зар не?

Шкорпија

Шкорпије, ово је најбоље време да разјасните сваку врсту забуне која вас и вашег партнера мучи већ дуже време. Када обоје објавите све ствари које су утицале на вашу везу у последње време, интимност ће бити на врхунцу свих времена. Разумевање и компромис ће вам помоћи да изградите јачи однос једни са другима.

Ако сте слободни, ваше вештине флертовања ће бити невероватне током овог времена. А ако вам се неко издалека прећутно свиђа, ово је вероватно најбољи тренутак да му откријете своја осећања. Постоји велика шанса да и они деле ваша осећања.

Дан заљубљених 2022. ће бити преломни тренутак, то је сигурно! Ова 4 срећна хороскопска знака ће без сумње имати невероватан дан, али и остали знаци.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.