Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Ова четири знака до краја године очекује НЕВЕРОВАТНА СРЕЋА: Посао, љубав, финансије - све ће им цветати

Очекује их успех на сваком пољу, а све што замисле биће им остварено

1658500085_kelsey-chance-tAH2cA_BL5g-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Девица

Вредне, амбициозне и аналитичне Девице ће имати више среће него у претходном периоду, и то скоро дупло. На свим животним пољима ствари се крећу на боље. 

На послу вас очекују нови и узбудљиви пројекти, имаћете сјајне идеје и доћи ће тренутак за развој планова који одавно стоје у месту.

Али, то не значи да ћете бити у потпуности посвећени послу. Имаћете доста слободног времена за збаву са пријатељима, изласке, упознавање нових и занимљивих особа, а можда чак пронађете и нову љубав. Веза коју Девице започну у овом раздобљу, може имати блиставу будућност.

Прочитајте још: За ова ТРИ ЗНАКА АВГУСТ ЋЕ БИТИ НАЈУЗБУДЉИВИЈИ: Очекују их незаборавни тренуци

Вага

Осећате да је срећа на вашој страни и то ће вас подстаћи да будете активни на пољу каријере, преузимате иницијативу и борите се за своје амбиције.

Бићете успешни у разним подручјима, а ако се одлучите за неки хоби или нови посао, очекује вас значајан напредак. Отвориће се врата разним могућностима, а ако искористите добро прилику, можете напредовати и на пољу финанција.

У љубави сте јако страствени и све пршти од романтичних искри, а неке Ваге би се чак могле вратити бившем партнеру.

Водолија

У послу ствари ће се развијати брзо и у занимљивом смеру. Талас наглих промена би вас могао мало уплашити и пољуљати, али ће то свакако бити нешто најбоље што вам се у последње време догодило.

Успјећете да створите баланс између ума и срца, показати бистрину и мудрост, али и емотивну страну. Бићете јако активни у љубави и у породичним односима.

У наредном периоду ћете донети доста мудрих одлука које ће имати сјајан утицај на будућност. На послу избегавајте грешке, као и разне невоље које ће вам се наћи на путу, а подршка најближих је боља него икад и то је једна од ствари које вас покрећу. 

Прочитајте још: Меркур је ушао у Лава 9. јула и остаје до 3. августа: Шта могу да нам донесу дани пред нама?

Шкорпија

Очекују Вас нова познанства и драгоцена искуства. Шкорпије ће бити прилично активни у склапању пријатељства, али и остваривању важних контаката који могу бити пресудни за успех на послу.

Постижете добре резултате у многим подручјима, а посебно вас радује велики пословни напредак који може уследити пише Атма.

На романтичном плану владају баланс и хармонија, а Шорпије које нису у вези чека један занимљив и емотиван период, али на крају ће све бити попут бајке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas