Oglas
· · Komentari: 0
astro

Ova četiri znaka do kraja godine očekuje NEVEROVATNA SREĆA: Posao, ljubav, finansije - sve će im cvetati

Očekuje ih uspeh na svakom polju, a sve što zamisle biće im ostvareno

1658500085_kelsey-chance-tAH2cA_BL5g-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Devica

Vredne, ambiciozne i analitične Device će imati više sreće nego u prethodnom periodu, i to skoro duplo. Na svim životnim poljima stvari se kreću na bolje. 

Na poslu vas očekuju novi i uzbudljivi projekti, imaćete sjajne ideje i doći će trenutak za razvoj planova koji odavno stoje u mestu.

Ali, to ne znači da ćete biti u potpunosti posvećeni poslu. Imaćete dosta slobodnog vremena za zbavu sa prijateljima, izlaske, upoznavanje novih i zanimljivih osoba, a možda čak pronađete i novu ljubav. Veza koju Device započnu u ovom razdoblju, može imati blistavu budućnost.

Pročitajte još: Za ova TRI ZNAKA AVGUST ĆE BITI NAJUZBUDLJIVIJI: Očekuju ih nezaboravni trenuci

Vaga

Osećate da je sreća na vašoj strani i to će vas podstaći da budete aktivni na polju karijere, preuzimate inicijativu i borite se za svoje ambicije.

Bićete uspešni u raznim područjima, a ako se odlučite za neki hobi ili novi posao, očekuje vas značajan napredak. Otvoriće se vrata raznim mogućnostima, a ako iskoristite dobro priliku, možete napredovati i na polju financija.

U ljubavi ste jako strastveni i sve pršti od romantičnih iskri, a neke Vage bi se čak mogle vratiti bivšem partneru.

Vodolija

U poslu stvari će se razvijati brzo i u zanimljivom smeru. Talas naglih promena bi vas mogao malo uplašiti i poljuljati, ali će to svakako biti nešto najbolje što vam se u poslednje vreme dogodilo.

Uspjećete da stvorite balans između uma i srca, pokazati bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu. Bićete jako aktivni u ljubavi i u porodičnim odnosima.

U narednom periodu ćete doneti dosta mudrih odluka koje će imati sjajan uticaj na budućnost. Na poslu izbegavajte greške, kao i razne nevolje koje će vam se naći na putu, a podrška najbližih je bolja nego ikad i to je jedna od stvari koje vas pokreću. 

Pročitajte još: Merkur je ušao u Lava 9. jula i ostaje do 3. avgusta: Šta mogu da nam donesu dani pred nama?

Škorpija

Očekuju Vas nova poznanstva i dragocena iskustva. Škorpije će biti prilično aktivni u sklapanju prijateljstva, ali i ostvarivanju važnih kontakata koji mogu biti presudni za uspeh na poslu.

Postižete dobre rezultate u mnogim područjima, a posebno vas raduje veliki poslovni napredak koji može uslediti piše Atma.

Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija, a Šorpije koje nisu u vezi čeka jedan zanimljiv i emotivan period, ali na kraju će sve biti poput bajke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas