Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ова ТРИ ДАТУМА У НОВЕМБРУ су НАЈОПАСНИЈА: НА УДАРУ ће највише бити ЉУБАВ И ФИНАНСИЈЕ

Према астролозима, очекују нас три изазовна и опасна дана у новембру, али ће нам свемир дати прилику да јесен завршимо позитивно.

1699273981_shutterstock_352599491.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ево који дани ће бити најизазовнији у новембру.

8. новембар

Помрачење „крвавог“ Месеца и конјункција Сунца и Меркура

Слободно можемо овај дан назвати најопаснијим даном у месецу, а и главни је догађај овог месеца. Ствар је у томе што нас на овај дан чекају не један, већ два изазовна астролошка догађаја одједном. Помрачење „крвавог“ Месеца означава завршетак и може затворити нека врата у нашем животу. Када се ова врата затворе, то вам у почетку може деловати страшно, али ћете на крају наћи бољи и лакши пут ка новим вратима. Падајући у знак Бика, ово помрачење „крвавог“ Месеца може да утиче на новац и односе с блиским људима.

На вишем нивоу, ово помрачење такође може да нам помогне да пређемо неке блокаде око осећаја вредности. Ако се суочавате с изазовном ситуацијом, проверите да ли вас блокирају стварни или непостојећи проблеми које сами себи стварате.

Без обзира на све, ипак немојте да се изолујете и избегавате људе, јер ће вама блиској особи бити потребна помоћ. На овај дан, због помрачења, свемир може захтевати да вратите стваре дугове. Ако сте у прошлости направили било какве грешке, карма стиже на наплату.

Конјункција Сунца и Меркура ће „зачинити“ ситуацију. Све ће бити непредвидиво. Како не бисте изгубили контролу над ситуацијом, овог дана би требало да будете суздржанији и да не журите с доношењем одлука.

16. новембар

Венера улази у Стрелца

Од 16. новембра до 9. децембра, многи од нас ће бити склонити ризику и авантури. Посебно ће то бити опасно за оне који су тај дан присиљени да решавају финансијске послове и да доносе битне одлуке. Венера ће учинити да многи људи једноставно престану да маре за сигурност, али то може да се одрази на здравље, па зато обратите пажњу.

21. новембар

Меркур у конјункцији с Венером

Меркур и Венера у међусобној конјункцији стварају врло снажне емисије негативне енергије. Ово ће бити дан када ће многи од нас почети да размишљају о освети. Покушајте да се не присећате старих притужби ако не желите да покварите расположење себи или својим вољенима. Не причајте о ономе што се догодило пре, већ гледајте само на позитивне ствари.

И ово је време да се спремимо за промене. Периоди помрачења су врло трансформативни и доносе колебљиву енергију која може узнемирити наш дух и узбуркати емоције.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas