Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА ТРИ ЗНАКА ИМАЈУ ЗЛАТНО СРЦЕ: За њих кажу да су НАЈБОЉИ ЉУДИ ЗОДИЈАКА

За ове знаке Зодијака сматра се да имају тако лепо и велико срце да су виђени као анђели на земљи

1710673530_shutterstock_599750540.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ваге

Љубазна и предусретљива Вага увек има чисто срце, тежи поштењу, правди и ономе што би уравнотежило свет. Она ће унети дипломатију, хармонију и мир у сваку ситуацију, тражећи решење које ће задовољити баш све. Она има чисто и невино срце које је преплављено поштовањем и љубављу, посебно за оне људе који напорно раде да би удовољили свима.

Драге Ваге, водите рачуна да успоставите здраве границе и клоните се токсичних људи који покушавају да искористе вашу великодушност. Заслужујете све добро што доноси живот на овом свету.

Стрелац

Када су Бог и Универзум створили Стрелца, знали су да стварају јединствено биће које ће увек бити чврсто и залагати се за правду. Можда је то разлог зашто су Стрелчеви увек срећне руке, јер их Бог благосиља за сва њихова добра дела.

Стрелчеви, наставите и даље да ширите добру вољу и благостање са другима. Али обратите пажњу на оне којима помажете, јер нису сви баш чиста срца као ви.

Рак

Рак је један од најемоционалнијих знакова Зодијака. Рак саосећа са другима и у стању је да преврне небо и земљу да би помогао ономе ко је у невољи. Рак ће бринути о свима и све људе ће стављати испред себе. Брижност је њихова особина која им је уткана у крвоток.

Ракови треба да зању да њихово чисто срце сија у тами оних који су у невољи.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas