Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО ЋЕ ИМ БИТИ ПЕРИОД ЗА ПАМЋЕЊЕ: Најпознатији РУСКИ астролог открива који знак ће имати среће до краја 2023. године

Једном припаднику Зодијака ће све ићи од руке

1700398373_Foto-Shutterstock-Strelac.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Популарни руски и совјетски астролог Павел Глоба недавно је издвојио знак Зодијака који ће до краја године, а посебно у новембру месецу, бити најсрећнији. Звезде ће му бити наклоњене, а такође отвориће им се прилика да у великој море побољшају своје финансијско стање - отвориће им се извор богатства. Њима следује талас среће, не само на новчаном плану, већ и у свим сферама живота. Што су одлучније усмерени на успех, то ће више добара добити од универзума.

Глоба тврди да је главни срећник у овом тренутку СТРЕЛАЦ, а ево шта могу да очекују у наредним недељама.

Стрелчеви ће успети да остваре многе своје циљеве у наредним недељама, а чак се и оне амбиције које сте нисте ни усудили да наглас изговорите могу остварити.

Стижу вам неочекивани извори прихода о којима можда нисте ни размишљали. Имаћете пуно среће када је реч о финансијама, посебно ако су везане за посао.

Звезде овог месеца фаворизују промене у животу Стрелчева, па је могуће да вам се смеши нови посао, и то можда драстично другачији од оног којим се сада бавите. Могућа је радикална промена професије. Ово је веома добар месец и за покретање сопственог бизниса или уновчавање неког талента или хобија који имате. Елемент ватре даје вам енергије за сталан покрет, а познато је да ви не тражите лаке путеве, да сте авантуристи и по потребни дрчни, те да не подносите стагнацију у раду у предвидљивост у љидима. Енергични сте и страствени према идеји да промените свет око себе, преноси "Процхепетск.ру".

Поред свега наведеног, овај ватрени знак чека срећа и на приватном плану. Ако сте сами, уронићете у вртлог романтичних дешавање, а звезде вам поручују да не седите код куће и не одбацујете нова познанства. Будите опуштенији и друштвенији, јер у својој чаури никада нећете наћи партнера. Будите своји и не либите се да покажете своје право лице.

Ако сте заузети, ово ће бити период у коме ћете пронаћи нове додирне тачке са вољеном особом, а заједничка интересовања и хобији ће вас додатно зближити. Међу вама ће владати хармонија и разумевање.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas