Oglas
· · Komentari: 0

OVO ĆE IM BITI PERIOD ZA PAMĆENJE: Najpoznatiji RUSKI astrolog otkriva koji znak će imati sreće do kraja 2023. godine

Jednom pripadniku Zodijaka će sve ići od ruke

1700398373_Foto-Shutterstock-Strelac.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Popularni ruski i sovjetski astrolog Pavel Globa nedavno je izdvojio znak Zodijaka koji će do kraja godine, a posebno u novembru mesecu, biti najsrećniji. Zvezde će mu biti naklonjene, a takođe otvoriće im se prilika da u velikoj more poboljšaju svoje finansijsko stanje - otvoriće im se izvor bogatstva. NJima sleduje talas sreće, ne samo na novčanom planu, već i u svim sferama života. Što su odlučnije usmereni na uspeh, to će više dobara dobiti od univerzuma.

Globa tvrdi da je glavni srećnik u ovom trenutku STRELAC, a evo šta mogu da očekuju u narednim nedeljama.

Strelčevi će uspeti da ostvare mnoge svoje ciljeve u narednim nedeljama, a čak se i one ambicije koje ste niste ni usudili da naglas izgovorite mogu ostvariti.

Stižu vam neočekivani izvori prihoda o kojima možda niste ni razmišljali. Imaćete puno sreće kada je reč o finansijama, posebno ako su vezane za posao.

Zvezde ovog meseca favorizuju promene u životu Strelčeva, pa je moguće da vam se smeši novi posao, i to možda drastično drugačiji od onog kojim se sada bavite. Moguća je radikalna promena profesije. Ovo je veoma dobar mesec i za pokretanje sopstvenog biznisa ili unovčavanje nekog talenta ili hobija koji imate. Element vatre daje vam energije za stalan pokret, a poznato je da vi ne tražite lake puteve, da ste avanturisti i po potrebni drčni, te da ne podnosite stagnaciju u radu u predvidljivost u ljidima. Energični ste i strastveni prema ideji da promenite svet oko sebe, prenosi "Prochepetsk.ru".

Pored svega navedenog, ovaj vatreni znak čeka sreća i na privatnom planu. Ako ste sami, uronićete u vrtlog romantičnih dešavanje, a zvezde vam poručuju da ne sedite kod kuće i ne odbacujete nova poznanstva. Budite opušteniji i društveniji, jer u svojoj čauri nikada nećete naći partnera. Budite svoji i ne libite se da pokažete svoje pravo lice.

Ako ste zauzeti, ovo će biti period u kome ćete pronaći nove dodirne tačke sa voljenom osobom, a zajednička interesovanja i hobiji će vas dodatno zbližiti. Među vama će vladati harmonija i razumevanje.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas