· · Коментари: 0
АСТРО

Ово је НАЈРЕЂИ хороскопски знак на свету! Његови представници су ПОСЕБНИ и људи их обожавају

Да, заиста постоји један знак који је најређи од свих. Сазнајте који

1648546690_time-gaee3b0a97_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Са неким хороскопским знацима имамо тенденцију да се укрштамо више од других. То често може бити због компатибилности хороскопских знакова  или због тога што се елементи зодијака добро уклапају. Као Бик, можда имате више пријатеља Девице или Шкорпије. А као Рибе, можда ћете видети више Ракова у групи пријатеља .

Уз то, хороскопски трендови такође имају везе са тим колико је људи рођено под сваким хороскопским знаком, пошто су неки хороскопски знакови чешћи од других, на основу уобичајених датума рођења. Баш као што постоје најчешћи знаци зодијака, постоје и ретки хороскопски знаци - а посебно један знак сунца је најређи хороскопски знак.

Који је најређи хороскопски знак?

Свих 12 знакова зодијака долази са скупом јединствених особина личности и посебни су на свој начин (сваки од њих чак има одговарајућу тарот карту и везу са вашим здрављем ). Али ништа није тако посебно као најређе. Који је најређи хороскопски знак, питате се?

Прочитајте још: Мушкарци ова 3 хороскопска знака важе за САВРШЕНЕ ПАРТНЕРЕ - свака жена би их пожелела уз себе

То није нико други до Водолија, која укључује људе рођене између 20. јануара и 18. фебруара. „Најмање је рођених у јануару и фебруару, што Водолије чини најређим хороскопским знаком“, каже Лиса Стардаст, астролог из Њујорка.

Особине личности Водолије

Као најређи хороскопски знак, они са сунчевим знацима Водолије су „познати као јединствени мислиоци зодијака“, каже Стардаст. Такође се сматрају „иноваторима и зачетницима нових перспектива“.

Фото: Пиксабеј

Поред тога што је најређи хороскопски знак, оно што овај знак издваја од осталих 11 знакова зодијака је то што је „познато да су водени део ваздуха“. То их чини „логичним и интуитивним“. И такође „имају способност да виде куда иде човечанство и да направе кораке ка томе да напредују“, каже Стардаст. 

Који знаци су компатибилни са Водолијом?

Када је у питању компатибилност са Водолијом, Стардаст каже да ови знакови имају тенденцију да привлаче друге ваздушне знакове. „Близанци и Вага имају тенденцију да буду најкомпатибилнији са Водолијом, због чињенице да су у стању да обрађују своја осећања кроз комуникацију и мисао“.

Који је најчешћи хороскопски знак?

Као што постоји најређи хороскопски знак, постоји и хороскопски знак који је најчешћи. Звездана прашина каже да су „Девице, које су зачете на Нову годину током прославе и забаве“, најчешћи знаци зодијака. Они који су рођени између 23. августа и 22. септембра сматрају се Девицама и „познати су као вредни, стрпљиви, аналитични, љубазни и вредни“, каже Стардуст.

Други најређи знак зодијака

Други најређи хороскопски знак је Ован, а након тога је Стрелац, оба су ватрени знакови . „Ован је први знак зодијака“, каже Стардастова, напомињући како овај знак има тенденцију да има искру инспирације која „подстиче све да се крећу“. Стрелац, трећи најређи знак зодијака, „пада током јесење сезоне и познато је да су авантуристички и слободни“.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.