Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАВИ МУШКАРАЦ

Мушкарци ова 3 хороскопска знака важе за САВРШЕНЕ ПАРТНЕРЕ - свака жена би их пожелела уз себе

У астрологији је описано 9 планета, 27 сазвежђа и 12 знакова зодијака. Сви хороскопски знаци су подељени на различите елементе укључујући воду, земљу, ваздух и ватру, сваки од ових 12 знакова зодијака има своје предности и недостатке

1647959542_couple-g42fb21195_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Према астрологији, мушкарци три хороскопска знака сматрају се савршеним животним партнерима или идеалним мужевима са којима жене сањају да проведу цео живот.

Свака девојка жели да има животног партнера који има добру природу и личност. Неко ко поштује њена осећања и дели све са њом. Хајде да погледамо 3 таква хороскопска знака чији се мушкарци сматрају најбољим животним партнерима.

Бик

Мушкарци који припадају овом хороскопском знаку у потпуности помажу својим супругама у кућним пословима. Венера је господар овог знака зодијака и ова планета се сматра фактором луксуза и привлачности у астрологији. То је разлог зашто девојке привлаче момци овог хороскопског знака.

Прочитајте још: Откријте који КРИСТАЛ треба увек да носите са собом на основу вашег ХОРОСКОПСКОГ ЗНАКА!

Мушкарци сунчевог знака Бик највише воле своју жену и желе да проводе што више времена са њом. Мушкарци овог хороскопског знака увек стоје чврсто уз своју партнерку у свакој доброј и лошој ситуацији. И не само то, они такође подржавају у остварењу снова свог партнера и помажу у напредовању њихове каријере.

Рак

Мушкарци који припадају овом хороскопском знаку показују се као веома добри мужеви. Они увек веома брину о свом партнеру. Труде се да обезбеде што више погодности за удобност свог партнера. Месец је господар овог знака зодијака. Због утицаја месеца, мушкарци који припадају овом хороскопском знаку су мирне природе. Увек покушавају да смире сваки спор. Увек покушавају да раде нове ствари како би задовољили и донели срећу свом партнеру.

Стрелац

Мушкарци који припадају овом хороскопском знаку су хладне главе. Јупитер је господар овог знака зодијака. Мушкарци Стрелци су такође заинтересовани за духовност. Споља су чврсти, али изнутра мека срца. Они у потпуности брину о срећи свог партнера. Труде се да обезбеде што више погодности за удобност свог партнера.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas