Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО СЕ ДЕШАВА ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ Астро савет за четвртак 23. мај: Пун Месец у Стрелцу - Чувајте документа, не трошите довац, опрез у саобраћају

ЈЕДНОМ годишње, пун Месец, симбол емоција, подсвести и маште, нађе се у Стрелцу, знаку путовања, контаката са странцима и новца, а ове године та фаза образује се 23. маја, у 14.54.

1716446932_3515c97b159d34453b355413c2e11a15b5f54a5c.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Међутим, аспекти Месеца са транзитним планетама разликују се од оних из претходних година, осим опозиције са Сунцем, која заправо и јесте фаза пуног Месеца. Када се Месец нађе у Стрелцу, Сунце је увек у Близанцима што ставља акценат на логику, комуникације, сналажљивост и спретност, али ове године пун Месец прави и опозицију са Венером и Јупитером који све то још наглашава.

Овај аспект упозорава и на потребу за трошењем новца, као и претеривање у животним задовољствима. Тригон између пуног Месеца и Нептуна (једним од владалаца Стрелца) повољно утиче на сарадњу са особама из прекоокеанских земаља, буди инспирацију, подстиче креативност и мотивацију код уметника и научника. Секстил са ретроградним Плутоном, доноси новац преко путовања, правних послова, туризма, предаваштва, дипломатије.

Због напетог аспекта између овог Месеца у ватреном Стрелцу и  Меркура у тромом, успореном Бику, одлуке које доносите биће под утицајем ваших осећања и подсвесних жеља. Могући су проблеми са путном документацијом и  потребан је додатни опрез у саобраћају. У време пуног Месеца, препоручује се да приводите послове крају, а не да их започињете.

Пун Месец више утиче на жене, појачава емоције, делује на задржавање воде у нашем организму, што ће највише осетити Бикови, Ракови и Рибе, у којима је утицај Месеца иначе наглашен.

Новости 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas