Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ово су ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ који никада не треба да улазе у БРАК: Судар ова два знака је дословно борба за живот!

Не зна се шта је горе, да ли да уплове у брачне воде или да буду у комбинацији баш са овим хороскопским знацима....

1628514021_bred-i-andjelina.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

На првом месту је Ован.

Ован због своје импулсивности и свог пионирског карактера је у суштини соло играч. Даје много али и очекује много. Отворен је и страствен , јасно и прецизно говори своје мишљење.

То су његове врлине које у исто време могу да буду и мане. Јер ако немате снаге да пратите Овна, да узвратите истом енергијом љубав он се лако окреће и иде! Он напуша са грубим и директним речима.

Када се Ован једном окрене и оде никада се не враћа.

Најгора комбинација за брак је Ован и Рак!

Ован јак , груб, свој, са брзим реакцијама. Рак нежан, сензуалан, довољна је једна груба реч Овна и рак се затвара у свој окоп! Тада осећа бол, повлачи се и пати. Ован то не осећа, смета му повлачење Рака, и тако се полако удаљују један од другог и њихова брачна прича се завршава...

Шкорпија

Шкорпије на првом месту бруталне са својиом интуицијом и јаке до сржи са својим љубавно сеxуалним емоцијама. На прву лопту препознају само и ако помислите у мислима да их слажете!

Ако је комбинација Шкорпије и Рибе ту је бруталност

Шкорпије непобедива. Риба која је сањар , која је често у свом свету и својим мислима и којој није страно да слаже. Када то осети Шкорпија следи фронтални напад, како емотивни тако и вербални. Тим приступом Шкорпија дословно емотивно и морално растргне Рибе.

Комбинација са њима је ПАКАО...

Лав

Лав предводник и лидер. Краљ свог живота и предводник свог чопора. Достојанствен али у исто време најсуровији знак. Ако му је партнер Шкорпија то је рецепт за пропаст. Оба знака су нестварно јака, имају бруталан картакер и оба знака када се осећају угрожено нападају без размишљања свим средствима.

Лав својом интелектуалном суровошћу а Шкорпија својим отровом који када опече дуго остаје у венама. Судар ова два знака је дословно борба за живот!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas