· · Коментара: 0
МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП

ПЕРИОД РОМАНТИКЕ И ЉУБАВНИХ ИСКУШЕЊА: Месечни хороскоп за период боравка Сунца у знаку Стрелца од 23. новембра до 21. децембра

Месечни хороскоп од 23. новембра до 21. децембра најављује велике промене, како на љубавном тако и на пословном плану.

1637482195_shutterstock_1470117329.jpg
Фото: Sutterstock

Ован

Посао: У периоду сте напорног рада па због тога предстоји осетан пад енергије. Крајње је време да се обавезе поделе и потраже партнери у послу. Некима овај период доноси велико разрешење, али само под условом да у свему учествује трећа особа као неко ко доноси последњу реч. Очекујете подршку од особа на које безрезервно рачунате, али они вас напуштају у погрешном тренутку. Пословна заврзлама може проузроковати материјалну штету која долази као последица неспоразума и наизглед безазлених грешака.

Љубав: У љубавним односима предстоје бројна искушења. У изгледу су озбиљне расправе са вољеном особом. Од вас се очекује подршка коју тренутно нисте у стању да пружите. Након свађе следи краткотрајно олакшање, а након тога изнова компликовање односа. С једне стране, потпуно сте се усредсредили на партнера, с друге, као да вас нико не чује и не разуме. Велику тензију можете ублажити уколико вољену особу пустите да прва повуче потез.

Здравље: Болови у грлу.

Бик

Посао: Право је време за активирање важних пројеката које сте кришом прижељкивали. Шта год да сте намерили, можете постићи. Очекују вас сусрети с интересантним људима који имају добре намере. На неки начин, ваш потенцијал добија на снази. Разазнајете путању куда би било добро да наставите даље. Ипак, не би било на одмет да знате и то да праве прилике тек долазе, ово сада су само мали кораци у правцу успеха ка коме сте се усмерили. Уколико у свом раду имате посла с људима који су на ивици закона, будите опрезни.

Љубав: Ужелели сте се нових познанстава, флерта и авантуре. Ово је време када се на љубавној сцени отварају нови и веома позитивни трендови. Људи које ћете овог месеца сретати извор су стварне инспирације. Неко од њих може бити кључан играч преко кога ћете срести особу која на љубав гледа на сличан начин као ви. Иако цела ствар може деловати обећавајуће, не залећите се, јер ће се све завршити пре него што буде и почело.

Здравље: Алергије.

Близанци

Посао: Концентрација је на високом нивоу, чини се да вам ових дана неће ићи лоше. Међутим, постоји мала опасност да на таласима велике самоуверености превидите неке очигледне чињенице које вам могу покварити целу финансијску конструкцију. Конкретније, уколико будете дозволили да се у ваше одлуке мешају људи из блиског окружења, велика је шанса да сви заједно западнете у проблеме. Ту се не ради о нечијој лошој намери, већ о превидима и грешкама које други људи, нехотице, могу направити.

Љубав: Ових дана као да желите да се накратко опустите. С друге стране, коче вас самодисциплина и истрајност у односима чак и онда када вам не иде. Идеално решење је негде на средини. Морате пронаћи начин да елегантно изађете из учмале свакодневице и себи и партнеру пружите мало топлине и љубави. За то вам није потребна нова особа, напротив. Најлепше тренутке доживећете с неким кога дуго знате.

Здравље: Несаница.

Прочитајте још: ​СУНЦЕ У СТРЕЛЦУ доноси промене на пољу каријере и љубави - Ево како треба да поступите да вас НЕ БИ КАЗНИЛО

Рак

Посао: Опорављате се од премора којем сте у протеклом периоду били изложени. Биће вам потребо време да околину убедите да сте и даље заинтересовани за обавезе. Своју меланхолију и исцрпљеност маскирате лажном веселошћу, а последицу тога може бити да у свакој ситуацији будете први на удару било каквих компликација које се тичу међуљудских односа у вашем радном окружењу. Као дежурно сумњиво лице, будите опрезни, можете бити окривљени чак и када одговорност није ваша.

Љубав: Потребна су вам додатна задовољства јер се не осећате испуњено у односу у коме сте званично. Овакав аспект упозорава на опасност упуштања у дуге, исцрпљујуће разговоре који воде у расправе и свађе. Своју емотивну збуњеност не лечите агресивном комуникацијом јер ће вас све то додатно исцрпети. Током овог периода можете да доживите непријатне догађаје. Савет је да одложите преозбиљне разговоре и све што може поспешити неразумевање.

Здравље: Чувајте се повреда.

Лав

Посао: Пуни сте енергије. Прати вас позитиван тренд у свакодневном животу, како на послу тако и код куће. Споразум се лако постиже с партнерима и колегама, солидарност и тимски рад напредују, а ви у целом систему заузимате место које одавно заслужујете. Иако вам све ово може деловати прилично напето, морате бити свесни да је ово време ваших малих победа на које сте дуго чекали. Помоћи ћете себи ако се не будете оптерећивали сваким детаљем. Држите се приоритета.

Љубав: Прави је тренутак за пуну реализацију креативних идеја о којима већ неко време размишљате. Уколико је у ваше планове укључен партнер, ипак не очекујте много јер вам ту предстоји мало разочарање. Вољена особа није у стању да испуни своја обећања. Ово је разлог због кога ћете се, до краја наредног периода, осетити помало издано, али ако будете довољно смирени, ситуација ће се, крајем овог периода, окренути у вашу корист.

Здравље: Нервоза.

Девица

Посао: Не знате на коју страну ћете се прво окренути. У оквиру овога, известан је сусрет и познанство с особама које ће отворено представити своја очекивања од вас. Ради се о људима који су, својим положајем, на вишој позицији од вас па је сваки компромис везан за вашу сарадњу немогућ. Не преостаје вам ништа друго него да дисциплиновано прихватите све што се тражи и својски прионете на посао. У противном, могли бисте проћи кроз велики стрес, а некима од вас у овом периоду прете озбиљне непријатности на послу.

Љубав: Добро расположење може помутити туђа невоља, болест ближњих или некога ко вам је важан или на неки начин зависи од вас. Бићете прозвани да помогнете, а то ће подразумевати битну промену планова за које сте мислили да су сигурни. Крајем овог периода можете донети суштински важну одлуку која се тиче вашег партнерског статуса. Шта год да буде, важно је да знате да ће сваки евентуални договор, склопљен ових дана, бити раскинут.

Здравље: Склоност прехлади.

Прочитајте још: Ко не излази из теретане, а ко из козметичког салона: Жене у овим хороскопским знаковима највише брину о здрављу!

Вага

Посао: Неодољиви сте магнет за људе пуне доброг расположења и позитивне енергије. Можда ће вас њихов ентузијазам иритирати. Крајем месеца обузеће вас порив да направите мали отклон од свих притисака и обавеза које вам се намећу. Постоје неке ствари с којима не желите да се суочите, али околности ће вас присилити на то. Како год да се поставите, спремите се на изненађења која ће вам отворити сасвим нове увиде у ваш пословни живот. Овај месец није нарочито повољан, али необично је важан за све оно што тек долази.

Љубав: Припремите се на љубавна искушења и романтику. Иако се отварају нови хоризонти, могућа су одуговлачења која вас ванредно иритирају и депримирају. Ако тражите љубав, ово је период ишчекивања. Ствари могу бити повољније уколико, током овог периода, себи приуштите краткотрајан одмор. Извесно време у осами, појачана физичка активност и редован сан, помоћи ће да савладате нестрпљиво расположење које вас ремети.

Здравље: Проблеми са синусима.

Шкорпија

Посао: Пред вама је задатак да покренете промене које ће донети напредовање у вашем радном окружењу. С друге стране, велики су изазови за испуњење пословног и приватног плана. У изгледу су новчани проблеми због неких бирократских компликација које нисте могли да предвидите. Предстоји вам доста труда око санирања ситних заврзлама. Уколико будете доносили важну одлуку, урачунајте додатно време како не бисте пробили рокове који су вам задати. Будите опрезни у руковању алатом и ако сте учесник у саобраћају.

Љубав: Ових дана је важно да своја очекивања сведете на минимум, а то је нешто што вам је тешко. Све што будете отпочели неће се развијати очекиваном брзином и у жељеном правцу. Не би било лоше да у све своје планове укључите другу страну јер у партнерским одлукама учествује двоје. Да ли ћете с лакоћом превазићи овомесечна искушења или ћете се озбиљно намучити, зависи од ваше спремности на компромис.

Здравље: Преконтролишите вид.

Стрелац

Посао: Исцрпљени сте. Имате неодољиву потребу за кратким одмором. На све то стижу и нове дугорочне обавезе, али ви ћете пронаћи начин да све то постигнете. Уколико будете у позицији да одлучујете о свом пословању, нека ваша размишљања ће ићи у смеру некаквог удруживања с људима који су капиталом на сличном нивоу као и ви. Уколико радите с некретнинама, будите опрезни и објективни у својим проценама пошто су у изгледу проблеми које у овом тренутку не можете да решите.

Љубав: Пријатни разговори с пријатељима олакшаће вам осећај усамљености и несхваћености. Током средине овог периода могући су нервоза и вишак енергије која се, уколико не постоји квалитетан однос између вас и вољене особе, манифестује кроз губитак комуникације и повлачење. Након тога, у изгледу је побољшање расположења, али само ако пронађете слободно време да искрено о свему попричате с партнером.

Здравље: Чувајте се инфекција.

Прочитајте још: Коме следи лудо заљубљивање до краја 2021. године? ОВА три знака обавезно нека обрате пажњу

Јарац

Посао: Покреће се обиље енергије која, некима од вас, може живот да преокрене из корена, нарочито ако се ради о нечему на чему сте у прошлости већ радили. Овоме су изложене највише особе чији је посао повезан с комуникацијама или саобраћајем. С обзиром на то да су ови дани обележени великом динамиком, потребно је обратити пажњу и на пословне односе јер су извесни неочекивани неспоразуми који су нерешиви и трајно могу да наруше сарадњу с особама које су за вашу каријеру важне.

Љубав: Ушушкавате се поред неког ко жели да вам пружи сигурност и удобност. Чак и ако се у потпуности припитомите, велики су изгледи да вас вољена особа изненади и иступи са захтевима који се не уклапају с вашим виђењем везе. Ако се то догоди, најбезболније ћете проћи ако прихватите новонасталу ситуацију, чак и ако би то вама, у првом моменту, деловало као нешто неповољно. Како год да буде, ствари ће се убрзо вратити на старо.

Здравље: Чувајте плућа.

Водолија

Посао: Убрзо долазе промене које могу утицати на све сегменте вашег живота. На удару је реорганизација финансија, било да се ради о вашем радном окружењу или је ово ствар вашег новчаника, ефекат је исти. Уколико будете очекивали помоћ са стране, разочараћете се. Стратегију градите искључиво на личним капацитетима и нека вас не понесу туђа обећања јер баш када вам буде најпотребније, схватићете да сте били у заблуди. Избегавајте позајмице и све друге видове задуживања.

Љубав. Све вам је јасно на љубавном плану, али то не успевате да преточите у речи. Вољена особа вас не разуме, ваше ћутање делује превише мистериозно па делујете љутито. Ако не пронађете начин да поново успоставите блиску комуникацију, неразумевање може изазвати свађу која је последица ничег другог до најобичијег неспоразума. Пре него што себи загорчате живот, преиспитајте се да ли је оно што вас мучи вредно раскида везе.

Здравље: Контролишите притисак.

Рибе

Посао: Знате шта желите али вам је у протеклом периоду све некако за мало измицало. Без обзира на то ви утеху налазите у задовољствима која немају везе с вашим пословним животом. Тренутна фаза и није толико лоша ако бисте у своје калкулације урачунали мањи губитак који вам може изазвати особа с којом сте сковали нереалан план. Дакле, не губите време с неозбиљним људима који су добри само за забаву и провод. Посветите се послу и не плашите се грешака јер све што ових дана посејете, у будућности ће се исплатити.

Љубав: Уколико сте у вези или имате породицу, на неки начин се осећате прозваним да направите важан корак који би битно променио распоред снага у вашем емотивном систему. А ако нисте у вези, на вама је одлука хоћете ли преузети иницијативу и отпочети комуникацију с особом која вас баш и не привлачи страствено, али је, по свим другим основама, добра прилика за дуготрајну везу или чак и брак.

Здравље: Проблеми са стомаком.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.