Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет знакова имаће највише среће НАРЕДНИХ ШЕСТ МЕСЕЦИ: Свака жеља ће им се испунити

Астролози им предвиђају просперитет на свим пољима

1673003540_shutterstock_2225321013.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Прелазак Сатурна у знак Рибе 7. марта подстиче нас да искористимо своје слабости и претворимо их у предност. У марту такође Плутон улази у Водолији и доноси све што је везано за самоослобађањем и напредовањем.

Јупитер 16. маја 2023. завршава свој боравак у знаку Овна и прелази у Бик, где ће остати до 25. маја 2024. Када Јупитер, планета среће, знања, високог образовања, духовности и филозофије улази у знак Бика – нуди прилику да се оствари прави напредак ка сну или дугорочном циљу; и пусте корене за дуговечност и успех, пише Сенса.

Астролози истичу да 5 хороскопских знакова очекује остварење жеља у првих 6 месеци, односно у првој половини 2023. године, а ево о коме је реч:

1. Близанци

Почетак године обележиће велики пословни успех, а захваљући богатом друшвеном животу постићи ћете оно што сте одувек сањали. Ваш пословни успех са радошћу ће дочекати и ваши пословни партнери.

2. Рибе

Почетком године пожелећете да покажете своју сексуалност и да вољеној особи кажете шта осећате. По природи сте страствена особа, али ће вам у овом периоду бити потребан мир како бисте маштали о великој љубави. У пословном смислу ћете бити изузетно успешни.

Прочитајте још: МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА ЈАНУАР: Један знак УПЛОВИЋЕ У ВЕЗУ СА ПРИЈАТЕЉЕМ, а други МОРА ДА ОДЛОЖИ СВЕ ОДЛУКЕ

3. Бик

Почетком године пожелећете да се бавите креативним радом. Највеће благо за вас биће пријатна атмосфера у кући, због чега ћете сатално бити добро расположени. Зато се потрудите да стоврите хармонију у свом дому.

4. Ован

Дошло је време када ће се ваш рад напокон исплатити. Ваша романтична душа ће моћи да умножи срећу.

5. Водолија

Вама је сасвим лако задобити поштовање других, али највише успеха имаћете у љубавном животу. Представници супротног пола учиниће све да вас размазе и омогуће вам лагодан живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas