Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

Планете препоручују путовања: Близанци иду у Турску, Лав на Ртањ, а Шкорпија у Албанију

Лав и Девица ове године не би требали да иду у иностранство

1617791295_pexels-photo-1287460.jpeg
Фото: Пексел
Oglas

Ован

Ово је најактивнији знак по питању енергије. Он путовање доживљава као авантуру и освајање територије. Не воли пасивни одмор. Његове апетите није баш лако задовољити. Тешко га је пратити, није склон компромисима, па се зато често одлучи да путује сам. Идеална дестинација за њега би била Танзанија. Звезде су уз њега и подржавају ово путовање!

Фото: Пиксабеј
Овну је свако путовање авантура и тешко га је пратити, а ове године иде на Занзибар, у Танзанију!

Бик

Не воли пуно акције када је у питању одмор. Битно му је да смештај буде леп, да му је добра клопа и да је близу плажа. Он је велики хедониста и не воли да се много умара. Може да има на неки начин активан одмор, али да унапред буде осмишљена рута: које музеје, споменике или посластичарнице обилазимо. Воли да путује у пару. Звезде му ове године поручују да добро размисли финансијски да ли му је одмор исплатив.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Близанци

Пошто њима влада Меркур планета комуникације идеално путовање ове године за њих може да буде Турска, а поготово Инстанбул. Шетњом кроз град насумично одабраним улицама имаће комуникацију са локалним становништвом, клопаће домаће специјалитете а како је комуникативан наћи ће нове пријатеље са којима ће попити чај.

Близанци, упутите се у Истанбул! Ракови, бирајте одмор крај језера.

Рак

Раковима је битно да када отпутују да то буду мала "ушушкана " места. Где он може да има утисак кућне-локалне атмосфере. Воли да ужива, да користи спа ценетре и воли купање у језерима. Близанцима не мора нужно да буде опција море. Ове године би било препоручљиво да обиђе дестинације која имају језера.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

За Лава само најбоље Фото: Пексел

Лав

Он воли луксуз и да све буде на високој нози. Посебну пажњу посвећује планирању годишњег одмора. Пошто воли скупа места, ове године би било пожељно да повуче ручну и да добро размисли да ли му је одмор баш неопходан. Ако се баш одлучи нека то буде неко локално место у његовој земљи које га неће увести у финсијскипроблем. Дестинација може да буде рецимо планина Ртањ.

Лав воли да путује на високој нози, а Девици треба мир и природа.

Девица

Земљани знак за који је ове године  препорука шума, природа и мир. Потребно вам је да побегнете од урбаног живота како би сте напунили батерије. Добра дестинација за вас може да буде наша зеља попут Фрушка гора, ако желите да баш промените средину избор може да буде Токсана.

Прочитаје још: НЕВЕРОВАТНА прича о амбасадору Мијатовићу: Како је видовњакиња у Лондону ПРОРЕКЛА злу судбину СРПСКОГ КРАЉА

Вага

Воли да уклопи луксуз и културу. Воли лепа места, испуњена богатим клултурним садржаје. Избор може да буде Брисел. Воли да путује са пријатељима и веома је прилагодљива. Обилазак винарије и дегустација вина је лепа и добра опција за Вагу.

Вага воли луксузна путовања, а Шкорпија сунце и песак, а звезде су јој наклоњене.

Шкорпија

Воли сунце и песак. Воли да уживање споји са мистиком. Звезе ове године подржавају њено путовање. Било би одлично када би изабрала неку далеку дестинацију као што је Еквадор. Такође у обзир може да дође и Албанија, односно њихово приморје.

Прочитајте још: УРАН доноси историјске промене, од јуна следи разрешење, а у децембру свет више неће бити исти

Стрелац

Радознао је и, ако је неко пропутовао већи део земаљске кугле, онда је то он. Путовања су синоним за Стрелца. "Проблем" може да буде шта ове године да види ако је готово већ све видео. Избор нека буде Шри-Ланка. Спој модерног, а ипак рустичног и велике неистражене плаже. Рај за Стрелца.

Питање за Стрелца није да ли, већ где?

Јарац

Прецизно и у напред у динар испланирано путовање. Не воли да иде преко својих граница. Ако је уштедео приуштиће себи право луксузно путовање. Ако није, протегнуће се колико може и опет ће себи да створи прави мали рај. Ако је прва опција у питању може да буде Дубаи. Ако је друга опција у питању избор пада на домовину. Нека планина, која није туристички активна, а опет довољно урбана где може да се опусти и ужива и да помало ради свој посао.

Водолија је спремна сама да крене на пут!

Водолија

Привлаче је необична места. У моменту доноси одлуку и креће. Може са пријатељима да путује ако могу да је прате или са партнером. Није јој проблем да и сама оде на путовање. Једноставн,о она је одлучила и иде. Воли далеке неистражене дестинације као што су Гренланд или Боливија.

Прочитајте још: РУСКИ лекар и научник ХРИСТО МЕРМЕСКИ открива револуционарни лек за НАЈТЕЖЕ БОЛЕСТИ (РЕЦЕПТ)

Рибе

Риби је најбитније да на одмору ужива. Да је далеко од куће, да је на мору, да има доста сунца и леп бели песак. Дестинација за вашу душу су Малдиви, Бали или некго Грчко острво. Воли да путује са људима које познаје.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas