Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Почео је РЕТРОГРАДНИ ЈУПИТЕР: Три хороскопска знака могу да доживе велике преокрете

Три хороскопска знака на која ће највише утицати ретроградни Јупитер - од 28. јула до 24. новембра спремите се за трансформацију!

1659036202_fashion-g6aae9b9a3_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Ако вам ово лето изгледа као вожња ролеркостером, астролози истичу да нас чека додатно узбууђење са ретроградним Јупитером од 28. јула. Боравиће у знаку Овна, и биће другачија од свих ретрограних фаза. Иако нам реч "ретроградно" у астрологији буди благи немир, Јупитер када крене уназад може бити посебно продуктиван.

Јупитер је планета обиља, експанзије, преузимања ризика. Могуће је да ћемо се активирати на новим пројекрима, имати велике импулсивне куповине или промене у каријери које ће променити живот. Јупитер је повезан са судбинским, срећним и оптимистичним стварима, па је прилика бајна да промените угао из кога посматрате свет. Погледајте ширу слику, у сваком детаљу ове слагалице може се скривати ваша чаролија.

Прочитајте још: Уредите собу према ХОРОСКОПСКОМ ЗНАКУ: Прилагодите ентеријер својој енергији

Астролози истичу на која 3 хороскопска знака ће ретроградни Јупитер од 28. јула до 24. новембра најјаче утицати:

Ован

Ретроградни Јупитер почиње у вашем знаку, што наглашава вашу прву кућу личног идентитета. Време је за лични раст! Размислите о томе како можете да с епоставите према себи боље, искрнеије и са више љубави. Протеклих неколико недеља је вероватно било време у коме сте покренули много ствари споља, било да је то вођење новог пројекта на послу, помоћ пријатељу или почетак нове везе. Али сада је време да ставите фокус на себе и завирите у све што се крије изнутра.

Стрелац

Склони сте да осећате транзите у знаку Овна прилично интензивно. Очекује вас дупло већи интензитет током ретроградног Јупитера у Овну. Ваша креативност се мења, као и процена света који вас окружује. Развијате своју репутацију и истичете ко сте у совм пуном сјају - знате како да оставите утисак какав желите. Не заборавите да се одморите и опустите, а онда крените у реализацију плана и сваке добре намере.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за август: Лавовима следи одлична пословна прилика, Шкорије не би требало да мешају љубав и посао

Рибе

Иако је Јупитер провео први део 2022. у вашем знаку, прелазак у Овна чини да добијете лидерску ноту личности. Али, од 27. октобра (и до 20. децембра), планета ће се вратити у последње степене вашег знака - могуће је да ће се променити свест о догађајима који су се догодили у мају ове године. То ће бити упечатљиво време да размотрите раст који сте постигли од тада и размислите о лекцијама које сте научили. Радите на себи - пишите дневник, вежбајте свесност, прихватите трансформативну енергију...

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas