Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Почиње Млад Месец у Водолији: Три знака ће имати највише среће у љубави

Почиње период оптимизма

1707471333_shutterstock_1830440771.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према хороскопу, данас ћете имати храбрости да изјавите љубав особи коју волите. Током младог Месеца бићете веома оптимистични.

Бик

Можда вам је требало доста времена да стигнете овде, али 'овде' је место где говорите истину и немате страха. Прошлост је била место које вас је држало под контролом. Плашили сте се да се изразите и плашили сте се одбијања на сваком ћошку. Шта год да вас је учинило таквим, било је нешто што сте уложили заједнички напор да превазиђете, и уз време и напоран рад, успели сте. Сада сте пуни самопоуздања и самопоштовања. 

Лав

Данас се осећате снажно и супериорно. Пошто сте довољно срећни да имате Млад Месец на својој страни, можда унапред знате да ће све што покушате овог дана бити успех. Ваш фокус је на љубави, а особа у коју сте заљубљени не зна баш шта јој се спрема. Ваш циљ је да заслепите све својим гламурозним сјајем, поручују са сајта Yоур Танго.

Вага

Двоумићете се да ли да узвратите осећања особи која вам се удвара. Пригрлите своје емоције и покажите храброст тако што ћете се јавити.

(Сенса)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas