Oglas
· · Komentari: 0
astro

Počinje Mlad Mesec u Vodoliji: Tri znaka će imati najviše sreće u ljubavi

Počinje period optimizma

1707471333_shutterstock_1830440771.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Prema horoskopu, danas ćete imati hrabrosti da izjavite ljubav osobi koju volite. Tokom mladog Meseca bićete veoma optimistični.

Bik

Možda vam je trebalo dosta vremena da stignete ovde, ali 'ovde' je mesto gde govorite istinu i nemate straha. Prošlost je bila mesto koje vas je držalo pod kontrolom. Plašili ste se da se izrazite i plašili ste se odbijanja na svakom ćošku. Šta god da vas je učinilo takvim, bilo je nešto što ste uložili zajednički napor da prevaziđete, i uz vreme i naporan rad, uspeli ste. Sada ste puni samopouzdanja i samopoštovanja. 

Lav

Danas se osećate snažno i superiorno. Pošto ste dovoljno srećni da imate Mlad Mesec na svojoj strani, možda unapred znate da će sve što pokušate ovog dana biti uspeh. Vaš fokus je na ljubavi, a osoba u koju ste zaljubljeni ne zna baš šta joj se sprema. Vaš cilj je da zaslepite sve svojim glamuroznim sjajem, poručuju sa sajta Your Tango.

Vaga

Dvoumićete se da li da uzvratite osećanja osobi koja vam se udvara. Prigrlite svoje emocije i pokažite hrabrost tako što ćete se javiti.

(Sensa)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas