Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОЛОЖАЈ ЈУПИТЕРА У НАТАЛНОЈ КАРТИ: Хороскопски знак у ком вам се налази ова планета може одредити да ли ће вас пратити срећа у животу

Положај Јупитера у вашој наталној карти може утицати на успех и лично задовољство

1692193384_shutterstock_752432797--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

У овом тексту истражићемо значење Јупитерове позиције у различитим знацима Зодијака. Свака позиција доноси своју јединствену нијансу Јупитерове енергије, која утиче на наше страсти, вредности и путеве ка остварењу. 

Јупитер у Овну

Овде Јупитер доноси енергичност, храброст и жељу за лидерством. Особа са Јупитером у Овну често се истиче својом амбицијом, способношћу да предузме иницијативу и храбро се упушта у нове авантуре.

Јупитер у Бику

Ова позиција Јупитера наглашава материјалну сигурност и практичност. Особа има тенденцију да остварује раст кроз стабилност, финансијску мудрост и развијање вредних вештина.

Јупитер у Близанцима

Јупитер овде подстиче комуникативност, радозналост и интелектуални раст. Особа са овом позицијом може имати способност да лако усваја нова знања и вештине, а путовања и повезивање са различитим људима су извор проширења.

Јупитер у Раку

Овде Јупитер наглашава емоционалну дубину, брижност и потребу за емотивном сигурношћу. Особа може пронаћи срећу кроз породичне везе, брижност према другима и развијање емоционалне интелигенције.

Јупитер у Лаву

Ова позиција доноси ентузијазам, креативност и потребу за изражавањем. Особа има склоност ка уметности, забави и тежњи да се истиче у јавности.

Јупитер у Девици

Јупитер овде подстиче практичан приступ, аналитичност и пажљиво планирање. Особа може остварити раст кроз организацију, рад у услужним секторима и развијање вештина које доприносе друштву.

Јупитер у Ваги

Ова позиција истиче потребу за равнотежом, хармонијом и партнерством. Особа може пронаћи срећу кроз социјалне везе, уметнички изражај и развијање дипломатских вештина.

Јупитер у Шкорпији

Јупитер овде наглашава дубоку интроспекцију, трансформацију и потрагу за дубоким значењем. Особа има тенденцију да се бави психолошким дубинама и тајнама живота.

Јупитер у Стрелцу

Ова позиција је "двоструки дом" Јупитера, па доноси снажан утицај. Особа се истиче духовношћу, авантуристичким духом и жељом да истражује свет кроз филозофију, путовања и образовање.

Јупитер у Јарцу

Јупитер овде наглашава амбицију, структуру и потребу за постигнућем. Особа тежи ка постизању успеха у послу, а друштвени статус и признање су важни фактори раста.

Јупитер у Водолији

Ова позиција наглашава иновативност, хуманост и потребу за друштвеним ангажманом. Особа има склоност ка ангажовању у заједници, развијању оригиналних идеја и изградњи широког круга пријатеља.

Јупитер у Рибама

Јупитер овде истиче емпатију, интуицију и потребу за духовном повезаношћу. Особа може пронаћи срећу кроз уметност, духовну праксу и служење другима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas