Oglas
· · Komentari: 0

POLOŽAJ JUPITERA U NATALNOJ KARTI: Horoskopski znak u kom vam se nalazi ova planeta može odrediti da li će vas pratiti sreća u životu

Položaj Jupitera u vašoj natalnoj karti može uticati na uspeh i lično zadovoljstvo

1692193384_shutterstock_752432797--1-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

U ovom tekstu istražićemo značenje Jupiterove pozicije u različitim znacima Zodijaka. Svaka pozicija donosi svoju jedinstvenu nijansu Jupiterove energije, koja utiče na naše strasti, vrednosti i puteve ka ostvarenju. 

Jupiter u Ovnu

Ovde Jupiter donosi energičnost, hrabrost i želju za liderstvom. Osoba sa Jupiterom u Ovnu često se ističe svojom ambicijom, sposobnošću da preduzme inicijativu i hrabro se upušta u nove avanture.

Jupiter u Biku

Ova pozicija Jupitera naglašava materijalnu sigurnost i praktičnost. Osoba ima tendenciju da ostvaruje rast kroz stabilnost, finansijsku mudrost i razvijanje vrednih veština.

Jupiter u Blizancima

Jupiter ovde podstiče komunikativnost, radoznalost i intelektualni rast. Osoba sa ovom pozicijom može imati sposobnost da lako usvaja nova znanja i veštine, a putovanja i povezivanje sa različitim ljudima su izvor proširenja.

Jupiter u Raku

Ovde Jupiter naglašava emocionalnu dubinu, brižnost i potrebu za emotivnom sigurnošću. Osoba može pronaći sreću kroz porodične veze, brižnost prema drugima i razvijanje emocionalne inteligencije.

Jupiter u Lavu

Ova pozicija donosi entuzijazam, kreativnost i potrebu za izražavanjem. Osoba ima sklonost ka umetnosti, zabavi i težnji da se ističe u javnosti.

Jupiter u Devici

Jupiter ovde podstiče praktičan pristup, analitičnost i pažljivo planiranje. Osoba može ostvariti rast kroz organizaciju, rad u uslužnim sektorima i razvijanje veština koje doprinose društvu.

Jupiter u Vagi

Ova pozicija ističe potrebu za ravnotežom, harmonijom i partnerstvom. Osoba može pronaći sreću kroz socijalne veze, umetnički izražaj i razvijanje diplomatskih veština.

Jupiter u Škorpiji

Jupiter ovde naglašava duboku introspekciju, transformaciju i potragu za dubokim značenjem. Osoba ima tendenciju da se bavi psihološkim dubinama i tajnama života.

Jupiter u Strelcu

Ova pozicija je "dvostruki dom" Jupitera, pa donosi snažan uticaj. Osoba se ističe duhovnošću, avanturističkim duhom i željom da istražuje svet kroz filozofiju, putovanja i obrazovanje.

Jupiter u Jarcu

Jupiter ovde naglašava ambiciju, strukturu i potrebu za postignućem. Osoba teži ka postizanju uspeha u poslu, a društveni status i priznanje su važni faktori rasta.

Jupiter u Vodoliji

Ova pozicija naglašava inovativnost, humanost i potrebu za društvenim angažmanom. Osoba ima sklonost ka angažovanju u zajednici, razvijanju originalnih ideja i izgradnji širokog kruga prijatelja.

Jupiter u Ribama

Jupiter ovde ističe empatiju, intuiciju i potrebu za duhovnom povezanošću. Osoba može pronaći sreću kroz umetnost, duhovnu praksu i služenje drugima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas