Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА У ВАГИ 14. ОКТОБРА 2023: Астролошка појава која доноси промене у свим областима живота

Открићете своје скривене таленте и унутрашњу равнотежу

1696768376_sunce.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Можда нећемо моћи да замислимо тачно путовање на које ће нас одвести овај циклус соларног помрачења у Ваги 14. октобра 2023. и вероватно ће нам бити тешко да сагледамо ширу слику – али она се ствара, и ако верујемо у њу, наћи ћемо времена да се прилагодимо променама.

Циклус помрачења Ован-Вага покреће колективну свест

На колективном нивоу, циклус помрачења Ован-Вага покреће наше везе, интимност, односе и начин на који бирамо да у њима будемо. Такође делује на наш осећај унутрашње снаге и самопоуздања, подсећајући нас да свако од нас има оно што је потребно да води најбољи могући живот.

Пошто су Ован и Вага кардинални знаци зодијака, вероватно ћемо отићи са овог путовања са више снаге, бољим лидерским вештинама, а можда чак и неким новооткривеним вештинама или талентима!

Прво помрачење које смо доживели у циклусу Ован-Вага било је у априлу 2023. године. Сетите се које су се теме дешавале у вашем животу у то време. Није да ће се исте теме понављати, али можда је оно што сте искусили у том тренутку свог живота спремно за надоградњу или доживљавате следеће поглавље онога што се догодило.

Опет, можда ће бити тешко и даље ставити све делове на своје место, али би било од помоћи да водите дневник како бисте могли да запишете теме и искуства која ће бити наглашена током овог периода. Вероватно ћете тек када се осврнете на све ово моћи да схватите на ком сте путу...

Помрачење Сунца у Ваги 14. октобара

Да бисмо добили више упутстава за ово помрачење, можемо погледати планетарну активност која се дешава око њега. Како помрачење пада у знаку Ваге, можемо очекивати да се појаве теме везане за равнотежу. Вага регулише ток давања и примања у нашим животима.
Ако смо давали или примали превише или премало, баланс се може ресетовати. Можда ћемо открити да нас све ситуације које се дешавају под овим помрачењем враћају у централну тачку где можемо осетити више хармоније у ситуацији око нас.

Можда уместо да будемо ухваћени у дуалност ситуације, можемо наћи начин да сарађујемо. У ствари, једна од најмоћнијих лекција када радите са енергијом Ваге је да пронађете равнотежу у себикако бисте је пронашли и у односима са другима кроз сарадњу.

Вага такође управља нашим односима, тако да би ово могла бити тема која се појављује током помрачења. Одређена веза може започети у нашим животима или се можемо наћи у ситуацији у којој морамо да проценимо своју интеракцију са том особом.
Осећаћемо да нам се одузима превише моћи или ћемо се наћи у ситуацији у којој треба да будемо верни ономе што јесмо, а не да преузимамо енергију друге особе.

На путу до равнотеже...

Ово помрачење нам сеје семе. Приметићемо које су нам важне теме у односима, а можда ћемо се и наћи у борби за надмоћ са неким.
Енергије овог помрачења нас усмеравају и ка исцељењу које може помоћи у поправљању наших односа, начина на који се односимо према другима и начина на који бирамо да изразимо своју истину.

Ово помрачење је моћно јер стоји у нашем светлу, истиче оно што нам је потребно и омогућава онима око нас да знају како можемо најбоље да се осећамо подржано – проналажење равнотеже ће бити кључно.

Постоји хармонија која ће произаћи из овог помрачења. Можда се у почетку осећамо изгубљено, али смо на путу ка већем миру и самоприхватању.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas