Oglas
· · Komentari: 0

POMRAČENJE SUNCA U VAGI 14. OKTOBRA 2023: Astrološka pojava koja donosi promene u svim oblastima života

Otkrićete svoje skrivene talente i unutrašnju ravnotežu

1696768376_sunce.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Možda nećemo moći da zamislimo tačno putovanje na koje će nas odvesti ovaj ciklus solarnog pomračenja u Vagi 14. oktobra 2023. i verovatno će nam biti teško da sagledamo širu sliku – ali ona se stvara, i ako verujemo u nju, naći ćemo vremena da se prilagodimo promenama.

Ciklus pomračenja Ovan-Vaga pokreće kolektivnu svest

Na kolektivnom nivou, ciklus pomračenja Ovan-Vaga pokreće naše veze, intimnost, odnose i način na koji biramo da u njima budemo. Takođe deluje na naš osećaj unutrašnje snage i samopouzdanja, podsećajući nas da svako od nas ima ono što je potrebno da vodi najbolji mogući život.

Pošto su Ovan i Vaga kardinalni znaci zodijaka, verovatno ćemo otići sa ovog putovanja sa više snage, boljim liderskim veštinama, a možda čak i nekim novootkrivenim veštinama ili talentima!

Prvo pomračenje koje smo doživeli u ciklusu Ovan-Vaga bilo je u aprilu 2023. godine. Setite se koje su se teme dešavale u vašem životu u to vreme. Nije da će se iste teme ponavljati, ali možda je ono što ste iskusili u tom trenutku svog života spremno za nadogradnju ili doživljavate sledeće poglavlje onoga što se dogodilo.

Opet, možda će biti teško i dalje staviti sve delove na svoje mesto, ali bi bilo od pomoći da vodite dnevnik kako biste mogli da zapišete teme i iskustva koja će biti naglašena tokom ovog perioda. Verovatno ćete tek kada se osvrnete na sve ovo moći da shvatite na kom ste putu...

Pomračenje Sunca u Vagi 14. oktobara

Da bismo dobili više uputstava za ovo pomračenje, možemo pogledati planetarnu aktivnost koja se dešava oko njega. Kako pomračenje pada u znaku Vage, možemo očekivati da se pojave teme vezane za ravnotežu. Vaga reguliše tok davanja i primanja u našim životima.
Ako smo davali ili primali previše ili premalo, balans se može resetovati. Možda ćemo otkriti da nas sve situacije koje se dešavaju pod ovim pomračenjem vraćaju u centralnu tačku gde možemo osetiti više harmonije u situaciji oko nas.

Možda umesto da budemo uhvaćeni u dualnost situacije, možemo naći način da sarađujemo. U stvari, jedna od najmoćnijih lekcija kada radite sa energijom Vage je da pronađete ravnotežu u sebikako biste je pronašli i u odnosima sa drugima kroz saradnju.

Vaga takođe upravlja našim odnosima, tako da bi ovo mogla biti tema koja se pojavljuje tokom pomračenja. Određena veza može započeti u našim životima ili se možemo naći u situaciji u kojoj moramo da procenimo svoju interakciju sa tom osobom.
Osećaćemo da nam se oduzima previše moći ili ćemo se naći u situaciji u kojoj treba da budemo verni onome što jesmo, a ne da preuzimamo energiju druge osobe.

Na putu do ravnoteže...

Ovo pomračenje nam seje seme. Primetićemo koje su nam važne teme u odnosima, a možda ćemo se i naći u borbi za nadmoć sa nekim.
Energije ovog pomračenja nas usmeravaju i ka isceljenju koje može pomoći u popravljanju naših odnosa, načina na koji se odnosimo prema drugima i načina na koji biramo da izrazimo svoju istinu.

Ovo pomračenje je moćno jer stoji u našem svetlu, ističe ono što nam je potrebno i omogućava onima oko nas da znaju kako možemo najbolje da se osećamo podržano – pronalaženje ravnoteže će biti ključno.

Postoji harmonija koja će proizaći iz ovog pomračenja. Možda se u početku osećamo izgubljeno, ali smo na putu ka većem miru i samoprihvatanju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas