Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Последњи МЛАД МЕСЕЦ пролећа почиње 18. јуна: Сматра се временом почетка, а највише ће утицати на ове знакове

Астролози сматрају да је долазак младог месеца прилика да се ствари покрену

1686900078_shutterstock_685256734.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Последњи млади месец пролећа наступа 18. јуна у Близанцима који су ваздушни знак. Неколико дана касније, почиње лето, па је прилика да заокружимо једну визију и кренемо ка другој.

Млад месец настаје када се сунце и месец споје у истом знаку и степену. Астролошки, то се сматра временом нових почетака и испољавања жеља. Разјасните шта желите да остварите. Млад месец у јуну 2023. аспектује планету Нептун. Као резултат тога, можемо се осећати као да су наше тежње достижне, пише Тодаy.

Ево како ће млад месец утицати на знакове зодијака

Бик

Новац вам је у првом плану. Ако постоји инвестиција коју желите да направите, уверите се да имате све информације за наставак. Сваки мали детаљ ће вам помоћи да мудро донесете одлуку.

Близанци

Често стављате друге испред својих потреба. Сада се осећате исцрпљено. Током младог месеца унесите позитивне вибрације. Млад месец вам пружа обећавајућу прилику да освежите и обновите своју енергију.

Лав

Не дозволите људима да искористе вашу доброту и великодушност. Понекад се мора подвући црта да бисте означили своју територију.

Шкорпија

Живот је у последње време био "каменит" према вама. Узмите распон младог месеца да са собом изградите јачу основу. Иако енергија није уземљена, моћи ћете да поставите границе и направите коначне процене или планове за будућност. Космички притисак је све што вам треба.

Рибе

Ако сте желели да преуредите свој дом, сада је право време за то.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas