Oglas
· · Komentari: 0

Poslednji MLAD MESEC proleća počinje 18. juna: Smatra se vremenom početka, a najviše će uticati na ove znakove

Astrolozi smatraju da je dolazak mladog meseca prilika da se stvari pokrenu

1686900078_shutterstock_685256734.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Poslednji mladi mesec proleća nastupa 18. juna u Blizancima koji su vazdušni znak. Nekoliko dana kasnije, počinje leto, pa je prilika da zaokružimo jednu viziju i krenemo ka drugoj.

Mlad mesec nastaje kada se sunce i mesec spoje u istom znaku i stepenu. Astrološki, to se smatra vremenom novih početaka i ispoljavanja želja. Razjasnite šta želite da ostvarite. Mlad mesec u junu 2023. aspektuje planetu Neptun. Kao rezultat toga, možemo se osećati kao da su naše težnje dostižne, piše Today.

Evo kako će mlad mesec uticati na znakove zodijaka

Bik

Novac vam je u prvom planu. Ako postoji investicija koju želite da napravite, uverite se da imate sve informacije za nastavak. Svaki mali detalj će vam pomoći da mudro donesete odluku.

Blizanci

Često stavljate druge ispred svojih potreba. Sada se osećate iscrpljeno. Tokom mladog meseca unesite pozitivne vibracije. Mlad mesec vam pruža obećavajuću priliku da osvežite i obnovite svoju energiju.

Lav

Ne dozvolite ljudima da iskoriste vašu dobrotu i velikodušnost. Ponekad se mora podvući crta da biste označili svoju teritoriju.

Škorpija

Život je u poslednje vreme bio "kamenit" prema vama. Uzmite raspon mladog meseca da sa sobom izgradite jaču osnovu. Iako energija nije uzemljena, moći ćete da postavite granice i napravite konačne procene ili planove za budućnost. Kosmički pritisak je sve što vam treba.

Ribe

Ako ste želeli da preuredite svoj dom, sada je pravo vreme za to.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas