Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ДЕЦЕМБАР: Упашћете у ПРОБЛЕМЕ ако не кажете шефовима шта вам смета, а овај знак очекује ПОВИШИЦА

Пословни хороскоп за децембар 2023. нам доноси узбудљив ролеркостер кроз прилике на послу за већину хороскопских знакова.

1701078576_shutterstock_2082577360.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ево који изазови и какве пословне прилике вас очекују у децембру:

 

ОВАН

Налазите се у стваралачкој фази и заговарате убрзани пословни ритам у свом окружењу. Зарад великих амбиција повремено умете да прекорачите основна правила или да енергично спроведете своју вољу, без претходне консултације са сарадницима. Ипак, заоштрена пословна клима натераће Вас да повучете нове потезе и да коригујете своје пропусте.

 

БИК

Ангажовани сте на различитим странама и будним оком пратите нове догађаје на пословној сцени. Потребно је да поставите листу приоритета у договору са сарадницима, како бисте рационалније користили своје знање или енергију. Корисне информације могу да Вам олакшају пут до афирмације и пословног успеха. Важно је да пласирате своје идеје на правом месту, пише сајт Астролоок.цом.

 

БЛИЗАНЦИ

Делујете активно на различитим странама и умете да пренешете стваралачки импулс или креативну енергију на своју околину. Блиц интелигенција или способност ефикасног прилагођавања, представљају Ваш главни адут у пословним сусретима. Уместо да се надмудрујете са неистомишљеницима прилагодите свој стил изражавања у односу на утврђена правила и високе професионалне критеријуме.

 

РАК

Осећате додатни прилив креативне енергије и не можете да се помирите са просечним резултатима. Добијате подршку у својој околини и импонује Вам сазнање, да сарадници имају довољно поверења у Ваше знање или професионалне способности. Потребно је да преузмете одговарајућу иницијативу, како бисте остварили своје пословне намере.

 

ЛАВ

Делујете врло енергично и активно учествујете у различитим догађајима на пословној сцени. Умете да остварите корисне циљеве и имате велики утицај на своје сараднике. Динамика пословних догађаја намеће убрзани темпо и захтева способност вештог прилагођавања. Стало Вам је да већину ствари држите под строгом контролом, као одраз свог пословног стила и престижа.

 

ДЕВИЦА

Имате утисак да се налазите испред других и самоуверено одбацујете различите примедбе које нису по Вашој вољи. Претерано инсистирање на личним интересима скреће пажњу околине и ствара додатне проблеме у пословној сарадњи. Потребне су Вам поуздане информације и нечије посредовање, као додатна гаранција да бисте остварили своје пословне визије. Нема потребе да верујете у срећу која долази изненада или без одобравања Ваше породиће. Делујете промишљено у различитим ситуацијама, стало Вам је да придобијете нечије поверење или наклоност у пословним круговима. Информације са којима располажете не представљају поуздане критеријуме, али без великих изазова нема ни пословне афирмације. Важно је да правилно дозирате свој стваралачки импулс са заједничким интересима.

 

ШКОРПИЈА

Пажљиво анализирате комплетну ситуацију на пословној сцени са различитих аспеката и процењујете своје могућности. Стало Вам је да дефинишете праве професионалне вредности и да остварите своје циљеве. Обратите пажњу на корисне информације. Потребно је да примењујете различите обрасце успешног пословања, као додатну гаранцију и психолошку сигурност.

 

СТРЕЛАЦ

Налазите се у фази креативног успона и стало Вам је да побољшате свој пословни или друштвени статус. Осмислите добар план и мудро сачекајте на завршну фазу у пословним преговорима. Све се своди на прецизно планирање и на ефикасну примену успешних формула. Важно је да имате добру концентрацију у пословним сусретима.

 

ЈАРАЦ

Сувише сте поносни да проговорите о одређеним проблемима који Вас спутавају и на такав начин непотребно отежавате свој пословни или друштвени положај. Уколико Вам је стало да очувате добре пословне везе и рејтинг, прихватите могућност споразумног договора. Постоје утврђена правила која морате испоштовати у пословној сарадњи, поступите по својој савести.

 

ВОДОЛИЈА

Налазите се у сјајној форми и имате занимљиве идеје. По опробаном рецепту примењујете успешна правила у пословно-финансијској сарадњи. Потребан Вам је добар подстицај или неко ко би Вас подржао у одлучујућим ситуацијама. Ваша добитна комбинација представља спој лепих и корисних ствари у различитим правцима.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas