Oglas
· · Komentari: 0

POSLOVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Upašćete u PROBLEME ako ne kažete šefovima šta vam smeta, a ovaj znak očekuje POVIŠICA

Poslovni horoskop za decembar 2023. nam donosi uzbudljiv rolerkoster kroz prilike na poslu za većinu horoskopskih znakova.

1701078576_shutterstock_2082577360.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Evo koji izazovi i kakve poslovne prilike vas očekuju u decembru:

 

OVAN

Nalazite se u stvaralačkoj fazi i zagovarate ubrzani poslovni ritam u svom okruženju. Zarad velikih ambicija povremeno umete da prekoračite osnovna pravila ili da energično sprovedete svoju volju, bez prethodne konsultacije sa saradnicima. Ipak, zaoštrena poslovna klima nateraće Vas da povučete nove poteze i da korigujete svoje propuste.

 

BIK

Angažovani ste na različitim stranama i budnim okom pratite nove događaje na poslovnoj sceni. Potrebno je da postavite listu prioriteta u dogovoru sa saradnicima, kako biste racionalnije koristili svoje znanje ili energiju. Korisne informacije mogu da Vam olakšaju put do afirmacije i poslovnog uspeha. Važno je da plasirate svoje ideje na pravom mestu, piše sajt Astrolook.com.

 

BLIZANCI

Delujete aktivno na različitim stranama i umete da prenešete stvaralački impuls ili kreativnu energiju na svoju okolinu. Blic inteligencija ili sposobnost efikasnog prilagođavanja, predstavljaju Vaš glavni adut u poslovnim susretima. Umesto da se nadmudrujete sa neistomišljenicima prilagodite svoj stil izražavanja u odnosu na utvrđena pravila i visoke profesionalne kriterijume.

 

RAK

Osećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Dobijate podršku u svojoj okolini i imponuje Vam saznanje, da saradnici imaju dovoljno poverenja u Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajuću inicijativu, kako biste ostvarili svoje poslovne namere.

 

LAV

Delujete vrlo energično i aktivno učestvujete u različitim događajima na poslovnoj sceni. Umete da ostvarite korisne ciljeve i imate veliki uticaj na svoje saradnike. Dinamika poslovnih događaja nameće ubrzani tempo i zahteva sposobnost veštog prilagođavanja. Stalo Vam je da većinu stvari držite pod strogom kontrolom, kao odraz svog poslovnog stila i prestiža.

 

DEVICA

Imate utisak da se nalazite ispred drugih i samouvereno odbacujete različite primedbe koje nisu po Vašoj volji. Preterano insistiranje na ličnim interesima skreće pažnju okoline i stvara dodatne probleme u poslovnoj saradnji. Potrebne su Vam pouzdane informacije i nečije posredovanje, kao dodatna garancija da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Nema potrebe da verujete u sreću koja dolazi iznenada ili bez odobravanja Vaše porodiće. Delujete promišljeno u različitim situacijama, stalo Vam je da pridobijete nečije poverenje ili naklonost u poslovnim krugovima. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni poslovne afirmacije. Važno je da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima.

 

ŠKORPIJA

Pažljivo analizirate kompletnu situaciju na poslovnoj sceni sa različitih aspekata i procenjujete svoje mogućnosti. Stalo Vam je da definišete prave profesionalne vrednosti i da ostvarite svoje ciljeve. Obratite pažnju na korisne informacije. Potrebno je da primenjujete različite obrasce uspešnog poslovanja, kao dodatnu garanciju i psihološku sigurnost.

 

STRELAC

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni ili društveni status. Osmislite dobar plan i mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima. Sve se svodi na precizno planiranje i na efikasnu primenu uspešnih formula. Važno je da imate dobru koncentraciju u poslovnim susretima.

 

JARAC

Suviše ste ponosni da progovorite o određenim problemima koji Vas sputavaju i na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Ukoliko Vam je stalo da očuvate dobre poslovne veze i rejting, prihvatite mogućnost sporazumnog dogovora. Postoje utvrđena pravila koja morate ispoštovati u poslovnoj saradnji, postupite po svojoj savesti.

 

VODOLIJA

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban Vam je dobar podsticaj ili neko ko bi Vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas