Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пословни хороскоп за ЈУЛ: Лавове очекује напредак и прилив новца, а Овнови ће бити нервозни због непредвиђених ситуација

Погледајте шта ће вам јул донети на пословном плану

1655891887_pexels-photo-3184418.jpeg
Фото: Пеxелс
Oglas

Ован

Јули вам доноси успех и нервозу. Нервоза може наступити крајем месеца јер ће бити пар непредвиђених ситуација. Тада вам савет може дати старији колега. Успех долази у виду новца као и понуда за рад на новим пројектима.

Бик 

Овог месеца све што пословно замислите можете да остварите. Ако желите сада је право време за неки курс или додатну обуку. Велики успех следи Биковима који се баве јавним послом.

Близанци

Вама је фокус на заради. Слободно прихватите сваки додатни посао па чак и нешто што је испод ваших капацитета јер вам засигурно доноси леп прилив новца. Једино је акценат на реалном тј рационалном трошењу новца.

Рак

Новац вам је загарантован овог месеца. Чак се може десити да ако га не зарадите преко посла да вам се врати стари дуг на који сте и заборавили. У сваком случају новац вам овог месеца пристиже.

Лав

Напредак у каријери је сигуран као и већи прилив новца. Понуда за приватни додатни бизнис је права ствар. Немојте је пропустити.

Девица

Само рационално и без емоција када је бизнис у питању. Немојте мешати приватно и пословно. Понуда за пријатељски бизнис је ок али само ако се јасно подвуче и поделе се одговорности.

Вага

Велики успех свим Вагама следи у јулу месецу. Све јавне похвале које ви дуже време очекујете сада пристижу. Увећање финасија је извесно. Срећно у овом месцу!

Шкорпија

Код вас је испреплетана љубав са послом. Не можете се фокусирати на ваше пословне обавезе јер сте једним делом у напетој љубавној ситуацији.

Прочитајте још: Љубавни хороскоп за ЈУЛ: СТРЕЛЧЕВИМА и ЈАРЧЕВИМА се враћа особа из прошлости, а ево шта очекује остале знакове

Стрелац

Лепа пословна енергија. Све се одвија по плану. Од вас се једино очекује да будете потпуно присутни и да сваку информацију запамтите и да предано радите свој посао.

Јарац

Пословна ситуација мирује. Вама то ствара немир јер сте навикли да увек радите, да постижете не могуће рокове итд. Овај месец вам говори да је и те како могуће да нема стреса и да се све одвија по плану.

Водолија

Идеалан месец за напредовање. Сада ће ваше идеје и предлози бити прихваћени а ви добијате признање од предпостављених у виду повишице и напредка у каријери.

Рибе

Звезде су и даље на вашој страни. Гурају вас напред и ви само пратите свој унутрашњи глас и уживајте у овом предивном месецу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas