Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ: Овновима месец доноси лепу енергију, Вагама следе неочекивани трошкови

Шта нам доноси послови хороскоп за мај?

1651052537_avel-chuklanov-DUmFLtMeAbQ-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Ован

Вама месец мај доноси лепу енергију када је посао у путању. Сада имате осећај неизвесности и страха, али за тим нема питреба. Финасије вам иду ка успеху и предстоји вам напредак у каријери.

Бик

Месец који тражи промене. Поједини Бикови могу имати озбиљан сукоб на послу са надређеним или са колегама. Други могу имати нагли прекид каријере и да крену у самостални бизнис који им доноси велики успех.

Прочитајте још: Три хороскопска знака имају мање смисла за ХУМОР од осталих: Да ли се слажете?

Близанци

Може се десити финасијски крах у мају али немојте се бринути јер вам се одмах отварају друга врата и ви ћете повратити новац чак и више него што мислите. Имајте веру у људе , пријатеље и пословне сараднике јер преко њих зарађујете озбиљан новац.

Рак

Вама стоји велики напредак у каријери. Сада вам то делује незамисливо. Полако планете вас гурају напед. Имаћете мали финсијски проблем који превазилазите уз помоћ партнера.

Лав

Месец који вас гура напред и ставља пред вас велике пословне изазове. У почетку ћете имати страх али како будете улазили у пословну игру све се дешава лагано и у вашу корист. Такође, имаћете велику подршку тима или надређених. Одличан месец за успех у каријери!

Девица

Меркур ће бити ретроградан и ви ћете мало изгубити компас. Али када се саберете видећете да можете све изазове да прихватите јер је овај месец прекретница у вашој каријери. Одличан пословни као и финасијски успех вам предстоји!

Вага

Имаћете неочекиване трошкове овог месеца. За реновирање стан или плаца. То вас неће пореметити јер су вам финасије стабилне као и посао.

Шкорпија

Најбитније је да не одлажете пословне задатке и да их радите на време. Једино тако нећете бити у заостатку. Нуди вам се одличан додатни посао у оквиру постојећег посла који треба без размишљања да прихватите јер вам доноси лепу зараду.

Прочитајте још: ШТА БИСМО БЕЗ ЊИХ! Жене ОВИХ 6 хороскопских знакова важе за НАЈЈАЧЕ, али свака на свој начин

Стрелац

Мај вам доноси дубока преиспитивања када су финансије у питању. Потпуно ћете променити начин на који трошите новац. Штедња је сада примарна. Посао је стабилан, нећете имати трзавица.

Јарац

Битно је да до јуна не мењате посао. Да се не бавите ситницама већ да фокус задржите на великим и битним стварима.

Водолија

Могуће су турбуленције од 17маја када је посао у питању. Нагла промена посла а можда за неке и прекид радног односа. Овај месец се примирите, радите све што се тражи од вас и фокусирајте се на штедњу.

Рибе

Ви сте свој фокус искључиво пребацили на чисту зараду. Не интересују вас позиције и функције већ само зарада. Сходно томе можете и да промените посао где ћете и више зарађивати а где ће вам титула бити мања. Шта год да одлучите паре зарађујете! Срећно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas