Oglas
· · Komentari: 0

POSLOVNI HOROSKOP ZA MAJ: Ovnovima mesec donosi lepu energiju, Vagama slede neočekivani troškovi

Šta nam donosi poslovi horoskop za maj?

1651052537_avel-chuklanov-DUmFLtMeAbQ-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Ovan

Vama mesec maj donosi lepu energiju kada je posao u putanju. Sada imate osećaj neizvesnosti i straha, ali za tim nema pitreba. Finasije vam idu ka uspehu i predstoji vam napredak u karijeri.

Bik

Mesec koji traži promene. Pojedini Bikovi mogu imati ozbiljan sukob na poslu sa nadređenim ili sa kolegama. Drugi mogu imati nagli prekid karijere i da krenu u samostalni biznis koji im donosi veliki uspeh.

Pročitajte još: Tri horoskopska znaka imaju manje smisla za HUMOR od ostalih: Da li se slažete?

Blizanci

Može se desiti finasijski krah u maju ali nemojte se brinuti jer vam se odmah otvaraju druga vrata i vi ćete povratiti novac čak i više nego što mislite. Imajte veru u ljude , prijatelje i poslovne saradnike jer preko njih zarađujete ozbiljan novac.

Rak

Vama stoji veliki napredak u karijeri. Sada vam to deluje nezamislivo. Polako planete vas guraju naped. Imaćete mali finsijski problem koji prevazilazite uz pomoć partnera.

Lav

Mesec koji vas gura napred i stavlja pred vas velike poslovne izazove. U početku ćete imati strah ali kako budete ulazili u poslovnu igru sve se dešava lagano i u vašu korist. Takođe, imaćete veliku podršku tima ili nadređenih. Odličan mesec za uspeh u karijeri!

Devica

Merkur će biti retrogradan i vi ćete malo izgubiti kompas. Ali kada se saberete videćete da možete sve izazove da prihvatite jer je ovaj mesec prekretnica u vašoj karijeri. Odličan poslovni kao i finasijski uspeh vam predstoji!

Vaga

Imaćete neočekivane troškove ovog meseca. Za renoviranje stan ili placa. To vas neće poremetiti jer su vam finasije stabilne kao i posao.

Škorpija

Najbitnije je da ne odlažete poslovne zadatke i da ih radite na vreme. Jedino tako nećete biti u zaostatku. Nudi vam se odličan dodatni posao u okviru postojećeg posla koji treba bez razmišljanja da prihvatite jer vam donosi lepu zaradu.

Pročitajte još: ŠTA BISMO BEZ NJIH! Žene OVIH 6 horoskopskih znakova važe za NAJJAČE, ali svaka na svoj način

Strelac

Maj vam donosi duboka preispitivanja kada su finansije u pitanju. Potpuno ćete promeniti način na koji trošite novac. Štednja je sada primarna. Posao je stabilan, nećete imati trzavica.

Jarac

Bitno je da do juna ne menjate posao. Da se ne bavite sitnicama već da fokus zadržite na velikim i bitnim stvarima.

Vodolija

Moguće su turbulencije od 17maja kada je posao u pitanju. Nagla promena posla a možda za neke i prekid radnog odnosa. Ovaj mesec se primirite, radite sve što se traži od vas i fokusirajte se na štednju.

Ribe

Vi ste svoj fokus isključivo prebacili na čistu zaradu. Ne interesuju vas pozicije i funkcije već samo zarada. Shodno tome možete i da promenite posao gde ćete i više zarađivati a gde će vam titula biti manja. Šta god da odlučite pare zarađujete! Srećno!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas