Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2021. ГОДИНЕ: Ован РУШИ све пред собом, Бик добија НЕВЕРОВАТНЕ ПОНУДЕ, а ви?

Велики месечни хороскоп за новембар 2021. године - ово ће бити месец сјајних могућности, добре комуникације, упознавања нових људи и стицање сјајних контаката. Ипак, неке планете биће узнемирене и чека нас пар изазовних аспеката, али знатно мање него у септембру и октобру.

1634812426_horoskop1.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Неке знакове очекују тестови и нагле промене, док ће неки добити наду и сјајну енергију за нови почетак. Фактор среће биће појачан, а од 14. новембр аможете очекивати посебну наклоност звезда на пољу каријере и професионалног развоја.

Ако желите да покренете сопствени посао, новембар је савршен месец за то. Звезде препоручују да будете упорни и постојани! Ово је месец промена - ако треба да донесете одлуку или направите избор, не оклевајте - тада ће бити прекасно.

Ован- када је у питању посао неће бити промена. Миран период. Потребно ја да решите, тј да завршите тренутне обавезе, а крајем месеца када крене енергија Стрелца - тада добија опасан ветра у леђа!

Бик- ви ћете имати понуде које се тичу иностранства. Та понуда ће да звучи примамљиво али је потребно да добро размилсите да ли вам је то сада у овом тренутку потребно? Било би боље да се фокусирате на породицу, јер ви одатле црпите енергију.

Близанци- много упешан пословни период. Комуникација вам је сада главни адут па слободно крените у "акцију" повишица, јер вам то и следи. Лепо однос са колегама и надређенима.

Рак- до краја месеца не предузимајте велике кораке. Боље се примирите, радите колико се тражи од вас. Сада ваша енергија под утицајем Шкорпије није на завидном нивоу и ствара вама конфузију и несигурност.

Лав- све долази на своје место када је посао у питању. Поред напредовања које је извесно ви имате идеју и негде сте презасићени тренутном позицијом, да мењате посао и да идете корак више. Слободно се упустите у ту авантуру.

Девица- превише рокова, обавеза и тензичне ситуације је код вас на послу. Ви радите и дајете маxимум али ваше тело и ум трпи. Овај месеца морате пронаћи мало времена за себе. Радите све што вам прија преко хобија или мини одмарања у трајању од пар сати када је радна недеља у питању.

Вага- леп месец када је каријера у питању. Сада се види сав ваш труд, подвлачи се црта и ви добијате повишицу и унапређење. Леп однос са колегама и од њих можете да очекујете подршку, такође исто очекујте од надређених.

Шкорпија- месец који вам још додатно повећава вашу интуицију. Време које вам доноси озбиљан успех у каријери, пуно похвала. Ако траћите посао очекујте велики успех јер посао који долази до вас је нешто очему сте сањалаи. Новчана ситуација одлична.

Стрелац- очекујте неочекивано. Енергија новембра месеца је као затишје пред буру у позитивном смислу. Ствари се захухтавају , крајем месеца и почетком децембра добијају звоју завршницу. До тада само наставите да радите као и до сада.

Рибама се смеши срећа, стрелац очекује неочекивано...

Јарац- овог месеца не мењајте посао. Стање тренутно на послу тражи доста труда, рада и прековремених сати. Потребна вам је биста глава и било би пожењно да затражите помоћ од колега ако видите да не можете све сами. Новац вам пристиже тј повишица али опрезно не трошите више него што можете.

Водолија- само полако и без превеликих очекивања и исхитрених одлука. Овај месец вам није баш наколоњен, пуно вас исцрпљује али је лепа вест што крајем овог и почетком следећег долази нова енергија и ви сте тада свој на своме.

Рибе- куцнуо је час да се препустите чарима среће јер јер Јупитер ради за вас. Он је сада присутан и доноси вам велике промене. Пуно успеха, среће, новца и напредка у каријери очекујте од овог месеца као и од следећег.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas