Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈСРЕЋНИЈИ ДАТУМ У ЈУНУ ЗА ПОСЛОВНЕ УСПЕХЕ: Дан када треба да очекујете велике промене

Уколико се питате који је то дан у јуну добар када је реч о пословним приликама и новцу, стрпите се до овог датума

1716631351_1714823724_5474a0ed991dc695a5a222e4707293e5c2962727-6651b737b3fa3.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Како већ сада говоре астро прогнозе, јун ће бити веома погодан по питању новца и пословних планова, но један датум се дефинитивно посебно истиче. 

Тог дана ће вам све ићи на руку, готово као да су неке невидљиве силе на вашој страни. Могућа су унапређења, значајни успеси, и отварање ка новим приликама које вам на дуже стазе могу доносити већи новац, пише Атма.хр.

Зато је битно да у свом календару заокружите 22. јун, јер се од тог дана све мења. 

Како тврде астролози, раздобље пуног Месеца се енергетски разликује од осталих месечевих фаза, те ће нам у ово време ова моћна планета буквално читати мисли.

Управо 22. јуна одвиће се пун Месец у Јарцу, а овај дуо прави одлично тле за испуњење жеља, посебно оних које су везане за каријеру. 

Озбиљни Јарац неће толерисати опуштање: озбиљно схватите своје планове за каријеру, а тада ћете добити дуго очекивано унапређење или понуду из снова! И запамтите да енергија пуног Месеца не траје један дан, већ неколико дана пре пуног Месеца и неколико дана након.

Подсетимо, 20.6. догађа се летни солстициј – један од најважнијих дана у години, када силе добра улазе у своје најмоћније стање. Оно што сте замислили брже ће се остварити, поготово ако направите ритуал, пише Атма.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas