· · Коментари: 0

ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ДЕЦЕМБАР 2022: Изазован крај године, сваком знаку следе одређене ПРОМЕНЕ

Који знакови треба да избегавају бурне и брзоплете реакције?

1669036160_foto-poslovni-horoskop-Shutterstock.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Изазован крај године је пред нама. Планете се полако враћају у свој директни ход. Али ту је Меркур који ће нам помрсити конце! Креће у свој ретро ход 29. децембра 2022. Јупитер ће се потрудити нам улепша крај године! Биће пола-пола за сваког по нешто!

Ован

Занимљива завршница! Марс је ретроградан, а Јупитер вам даје ветар у леђа. План: завршите све обавезе, завршите додатни курс ако сте планирали јер ће вам све то помоћи за нови пословни пројекат и за осетно увећање зараде. Од почетка 2023. до маја је повољан период за промену посла.

Бик

Прва половина месеца вам доноси стрес који ће се одразити на посао. Особа из породице (женска) вам задаје бриге. Већ у другој половини месеца ствари су далеко боље, посвећени сте послу, све обавезе завршавате на време и што је најбитније имате фокус.

Близанци

Вама мрси конце ретроградни Марс. Неразумевање са колегама, брзоплете мисли, као и реакције довешће до сукоба што у вама буди идеју за променом посла. Полако, у праву сте, али сачекајте наредну годину и полако рашчланите сваки детаљ и мисао и онда у потрагу за новим послом.

Рак

Завршница је духу целе године. Ред, рад и дисциплина и максимално залагање. Све то доводи до одличних резултата, тако да од друге половине месеца очекујте осетно увећање финансија што је награда за ваш рад током целе календарске године!

Лав

Дали сте целог себе у 2022. години и сада правите бизнис план за наредну. Полако, сачувајте барем мало енергије за следећу годину која ће свакако тражити од вас још залагања. Средина и разум су најбитнији.

Девица

Мањак времена је главни проблем у децембру. На послу неће бити свађа и подметања ногу, али превише обавеза које сте донекле сами преузели на себе резултираће мањком времене и ви неке радне задатке нећете завршити на време. То ће вам стварати стрес и нервозу. Полако, морате научити да дате себи слободно време како би се барем мало одморили.

Вага

Ваша очекивања за каријеру су реална, али ретро планете мало коче ствари. Немојте се нервирати јер вас заиста одличан финасијски добитак очекује у другој половини јануара 2023! Дотле дипломатски, смирено и ослушните пословну околину јер надређени желе да вам пребаце већу количину посла без финасијске надокнаде.

Шкорпија

Две струје су код вас: поједине Шкорпије ће добити заслужену позицију и увећање прихода, а друге Шкорпије ће имати нелагоду и сумњу да им се ради иза леђа, што донекле и јесте тако, али ви никако немојте бурно реаговати јер ће се у јануару ствари разоткрити и видећете да је истина негде на средини.

Стрелац

Нелагода коју осећате на послу није нешто што треба да гурате под тепих. Саберите се и попричајте са надређенима и видећете да ствари нису онакве како вам се чине. Када добијете потврду, опусите се и наставите са радом вредно и одговорно као и до сад.

Јарац

Немојте превисоке циљеве постављати сами себи за крај и за наредну годину! Застаните, удахните и завршите започете обавезе за ову годину. Нећете закаснити испоштоваћете све рокове, али имајте разумевања за колеге које заиста мало касне јер нису сви исти као Ви

Водолија

Умор од целе радне године се осећа сада у децембру. Не халуцинирате и заиста немате снаге. Нека тако и остане и схватите да ако сами себи не помогнете неће нико! Зато рестарт, мир и полако на суптилан начин приведите крај ове године. Морате да мислите на себе!

Рибе

Несигурност коју осећате није реална. Она вас блокира и ви нисте задовољни својим учинком на послу. Да би прекинули такво стање поразговарајте за колегама и надређенима и видећете да су ствари далеко боље. Крај године вам доноси леп финансијски успех.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.