Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пун месец у ЈАРЦУ од 3. јула 2023. године: Четири хороскопска знака на која ће ова појава највише утицати

Они ће доживети потпуну трансформацију

1688220191_pun-mesec.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пун месец у Јарцу догодиће се 3. јула, а овај догађај симболизује крај једног животног циклуса.

Будући да је Јарац знак који се повезује са дисциплином, амбицијом и озбиљношћу, пун месец у овом знаку може само да појача ове карактеристике.

У овом периоду се могу постићи значајни резултати, поготово у области посла и каријере. 

Пун месец у Јарцу може да подстакне људе и на интроспекцију и рефлексију, а највише ће утицати на следећа четири знака:

Ован

Пун месец у Јарцу доноси фокусираност Овнова на посао.

Могуће је да ће бити приморани да донесу важну одлуку која би могла да утиче на будућност њиховог рада у фирми или да пак одлуче да промене посао. 

Јарац

С обзиром да се пун месец догађа у Јарцу, Јарчевима овај догађај доноси личну трансформацију.

Одлуке које буду доносили у овом периоду имаће значај утицај на наредне месеце. 

Рак 

За разлику од Овнова којима пун месец у Јарцу доноси пословне промене, код Ракова ће се утицај овог догађаја огледати у партнерским односима било које врсте. 

Односи са пословним партнерима ће бити на тесту, а ако сте у браку, онда је могуће да ће и однос са емотивним партнером бити у једној врсти кризе. 

Вага

Пун месец у Јарцу Вагама доноси проблеме око стана и породице.

Уколико имате у плану селидбу, у наредном периоду је могуће да ће се нешто догодити што вас нагнати да још једном преиспитате одлуку о промени адресе. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas