Oglas
· · Komentari: 0

Pun mesec u JARCU od 3. jula 2023. godine: Četiri horoskopska znaka na koja će ova pojava najviše uticati

Oni će doživeti potpunu transformaciju

1688220191_pun-mesec.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Pun mesec u Jarcu dogodiće se 3. jula, a ovaj događaj simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa.

Budući da je Jarac znak koji se povezuje sa disciplinom, ambicijom i ozbiljnošću, pun mesec u ovom znaku može samo da pojača ove karakteristike.

U ovom periodu se mogu postići značajni rezultati, pogotovo u oblasti posla i karijere. 

Pun mesec u Jarcu može da podstakne ljude i na introspekciju i refleksiju, a najviše će uticati na sledeća četiri znaka:

Ovan

Pun mesec u Jarcu donosi fokusiranost Ovnova na posao.

Moguće je da će biti primorani da donesu važnu odluku koja bi mogla da utiče na budućnost njihovog rada u firmi ili da pak odluče da promene posao. 

Jarac

S obzirom da se pun mesec događa u Jarcu, Jarčevima ovaj događaj donosi ličnu transformaciju.

Odluke koje budu donosili u ovom periodu imaće značaj uticaj na naredne mesece. 

Rak 

Za razliku od Ovnova kojima pun mesec u Jarcu donosi poslovne promene, kod Rakova će se uticaj ovog događaja ogledati u partnerskim odnosima bilo koje vrste. 

Odnosi sa poslovnim partnerima će biti na testu, a ako ste u braku, onda je moguće da će i odnos sa emotivnim partnerom biti u jednoj vrsti krize. 

Vaga

Pun mesec u Jarcu Vagama donosi probleme oko stana i porodice.

Ukoliko imate u planu selidbu, u narednom periodu je moguće da će se nešto dogoditi što vas nagnati da još jednom preispitate odluku o promeni adrese. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas