Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Пун Месец у Стрелцу долази 14. јуна: Прогноза за сваки хороскопски знак

Стрелац је весео и оптимистични знак. У том духу дочекајте овај пун Месец

1654934427_couple-ga83025fc2_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Биће помало напетих аспеката који нам могу убрзати мисли, ставити паучину на очи. Савет је да свет посматрате са друге позитивне стране, да волите и грлите људе до којих вам је стало, да се склоните од негативних и да са широким Стрелчевим осмехом дочекате пун месец!

Како ће се одразити на знакове хороскопа:

Ован

Интуиција ће вам бити наглашена али ће јој Нептун помрсити конце. Отворите четворо очију пре него што сагледате неку ситуацију.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Девице одвојите време за себе, Близанци током викенда направите план

Бик

Наглашено вам је 8 поље које представља секс, туђи новац, имовину… поведите рачуна како разговарате са партнером и немојте олако трошити његов новац.

Близанци

Близанци који се баве јавним послом сада могу да очекују велики успех. Они који су заузети могу имати турбуленције у односу, па је савет да се примирите и нека сачекају да прође 14.

Рак

Наглашено вам је поље свакодневнице, навика, рутина. Ако желите нешто да промените сада је право време. Поједини Ракови могу имати “обавезе” око једног од родитеља.

Лав

Вама овај Пун Месец доноси љубав у живот. Били слободни или заузети. Поједини могу да уђу у однос са заузетом особом. Изненадна трудноћа за неке Лавове.

Девица

Када је љубав у питању повуците ручну. Ништа не изгледа онако како вам се чини. Коначну одлуку донесите после пуног Месеца.

Вага

Активира вам се дом, породица, окружење. Следи вам краћи пут који има везе са родбином. Немојте наседати на провокације.

Шкорпија

Пун Месец вам доноси новац преко женске особе. Будите рационални и не трошите новац олако. Појединим Шкорпијама следи успех на послу.

Стрелац

Пун Месец од вас очекује промене. Менталне, емотивне, пословне, па и физичке. Немојте се плашити промена већ храбро са великим кораком напред!

Јарац

Ви ћете се повући у себе и покушаћете дубоко да сиђете у дубине своје душе и да ишчепркате шта вас то боли. Силазак може бити болан, али после се рађате поново са новом снагом! Срећно!

Прочитајте још: Три хороскопска пара који доказују да се супротности привлаче: Да ли се проналазите?

Водолија

Имаћете тимску понуду за пројекат. Обавезно прихватите, али само поведите рачуна да сасвим случајно не упаднете у оговарања.

Рибе

Велике пословне промене! Помало их се плашите, али заиста нема потребе. Звезде су све савршено наместиле за вас. На вама је да се упустите у ту авантуру!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas