Oglas
· · Komentari: 0
astro

Pun Mesec u Strelcu dolazi 14. juna: Prognoza za svaki horoskopski znak

Strelac je veseo i optimistični znak. U tom duhu dočekajte ovaj pun Mesec

1654934427_couple-ga83025fc2_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Biće pomalo napetih aspekata koji nam mogu ubrzati misli, staviti paučinu na oči. Savet je da svet posmatrate sa druge pozitivne strane, da volite i grlite ljude do kojih vam je stalo, da se sklonite od negativnih i da sa širokim Strelčevim osmehom dočekate pun mesec!

Kako će se odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Intuicija će vam biti naglašena ali će joj Neptun pomrsiti konce. Otvorite četvoro očiju pre nego što sagledate neku situaciju.

Pročitajte još: Vikend horoskop: Device odvojite vreme za sebe, Blizanci tokom vikenda napravite plan

Bik

Naglašeno vam je 8 polje koje predstavlja seks, tuđi novac, imovinu… povedite računa kako razgovarate sa partnerom i nemojte olako trošiti njegov novac.

Blizanci

Blizanci koji se bave javnim poslom sada mogu da očekuju veliki uspeh. Oni koji su zauzeti mogu imati turbulencije u odnosu, pa je savet da se primirite i neka sačekaju da prođe 14.

Rak

Naglašeno vam je polje svakodnevnice, navika, rutina. Ako želite nešto da promenite sada je pravo vreme. Pojedini Rakovi mogu imati “obaveze” oko jednog od roditelja.

Lav

Vama ovaj Pun Mesec donosi ljubav u život. Bili slobodni ili zauzeti. Pojedini mogu da uđu u odnos sa zauzetom osobom. Iznenadna trudnoća za neke Lavove.

Devica

Kada je ljubav u pitanju povucite ručnu. Ništa ne izgleda onako kako vam se čini. Konačnu odluku donesite posle punog Meseca.

Vaga

Aktivira vam se dom, porodica, okruženje. Sledi vam kraći put koji ima veze sa rodbinom. Nemojte nasedati na provokacije.

Škorpija

Pun Mesec vam donosi novac preko ženske osobe. Budite racionalni i ne trošite novac olako. Pojedinim Škorpijama sledi uspeh na poslu.

Strelac

Pun Mesec od vas očekuje promene. Mentalne, emotivne, poslovne, pa i fizičke. Nemojte se plašiti promena već hrabro sa velikim korakom napred!

Jarac

Vi ćete se povući u sebe i pokušaćete duboko da siđete u dubine svoje duše i da iščeprkate šta vas to boli. Silazak može biti bolan, ali posle se rađate ponovo sa novom snagom! Srećno!

Pročitajte još: Tri horoskopska para koji dokazuju da se suprotnosti privlače: Da li se pronalazite?

Vodolija

Imaćete timsku ponudu za projekat. Obavezno prihvatite, ali samo povedite računa da sasvim slučajno ne upadnete u ogovaranja.

Ribe

Velike poslovne promene! Pomalo ih se plašite, ali zaista nema potrebe. Zvezde su sve savršeno namestile za vas. Na vama je da se upustite u tu avanturu!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas