· · Коментари: 0
астро

ПУН МЕСЕЦ У ВОДОЛИЈИ 12. АВГУСТА: Јарчевима доноси НАПРЕДАК У КАРИЈЕРИ, Раковима ЉУБАВ И СТРАС која ће им променити живот

Ниједан знак неће остати имун на дејство Пуног месеца у Водолији

1659950339_scott-broome-BcVvVvqiCGA-unsplash.jpg
Фото: Унспласх

Пун Месец прочишћава наше емоције. Сада ће бити у контакту са Сатурном, па би било пожељно да се на првом месту суочимо сами са собом, својим страховима, уверењима… Како ће се пун Месец у Водолији одразити на знакове хороскопа:

Ован

Код вас може доћи до сукоба на послу, тј. потребно је да научите да радите у тиму, да нисте увек само ви у праву и да научите да уважавате друго мишљење.

Бик

Акценат је на послу. Сада осећате да имате снаге, свесни сте себе колико радите и колико се трудите. Сада је савршено време за промену позиције као и увећање зараде.

Близанци

Сада је време да остварите све своје жеље! Овај пун Месец је чаробан за вас! Само крените у реализацију жеља, а звезде ће се за све остало потрудити!

Рак

 Љубав и страст покреће овај Месец! Било да сте заузети или слободни, вама ће се десити страс коју нећете моћи да контролишете!

Лав

 Ви ћете се окренути својој љубави. Уживаћете у дивним тренуцима и схватићете колико је све друго мање важно и да је оно што вас покреће једино љубав са вашим партнером.

Прочитајте још: Уколико имате ова три СЛОВА у имену очекује вас светла будућност: Она ће вам донети срећу у животу

Девица

Пун Месец вам доноси невероватну пословну понуду! Прихватите је и видећете како вам се живот мења из корена.

Вага

Пун Месец вам доноси љубав. За заузете доноси још дубље повезивање за партнером, а слободнима особу која потпуно позитивно мења њихов живот!

Шкорпија

Очекују вас промене када је блиска породица у питању. Напокон се сви проблеми решавају и ви после дужег времена уживате у породичном окружењу.

Стрелац

Пун Месец вам доноси кратка путовања са људима које волите. То вам даје лепу енергију и ви почињете да остварујете своје снове, тј. планове.

Јарац

Пун Месец у Водолији вам доноси оно што вас највише брине, а то је напредак у каријери!

Водолија

Научите да ставите себе на прво место. Једино тако ћете све обавезе и планове завршавати без нервозе и панике.

Прочитајте још: Срећа или туга? Последњи број у години рођења открива вашу судбину

Рибе

Пун Месец покреће оно унутрашње биће у вама. Били сте љути и огорчени али полако увиђате да се све дешава са разлогом.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.