· · Komentari: 0
astro

PUN MESEC U VODOLIJI 12. AVGUSTA: Jarčevima donosi NAPREDAK U KARIJERI, Rakovima LJUBAV I STRAS koja će im promeniti život

Nijedan znak neće ostati imun na dejstvo Punog meseca u Vodoliji

1659950339_scott-broome-BcVvVvqiCGA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Pun Mesec pročišćava naše emocije. Sada će biti u kontaktu sa Saturnom, pa bi bilo poželjno da se na prvom mestu suočimo sami sa sobom, svojim strahovima, uverenjima… Kako će se pun Mesec u Vodoliji odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Kod vas može doći do sukoba na poslu, tj. potrebno je da naučite da radite u timu, da niste uvek samo vi u pravu i da naučite da uvažavate drugo mišljenje.

Bik

Akcenat je na poslu. Sada osećate da imate snage, svesni ste sebe koliko radite i koliko se trudite. Sada je savršeno vreme za promenu pozicije kao i uvećanje zarade.

Blizanci

Sada je vreme da ostvarite sve svoje želje! Ovaj pun Mesec je čaroban za vas! Samo krenite u realizaciju želja, a zvezde će se za sve ostalo potruditi!

Rak

 LJubav i strast pokreće ovaj Mesec! Bilo da ste zauzeti ili slobodni, vama će se desiti stras koju nećete moći da kontrolišete!

Lav

 Vi ćete se okrenuti svojoj ljubavi. Uživaćete u divnim trenucima i shvatićete koliko je sve drugo manje važno i da je ono što vas pokreće jedino ljubav sa vašim partnerom.

Pročitajte još: Ukoliko imate ova tri SLOVA u imenu očekuje vas svetla budućnost: Ona će vam doneti sreću u životu

Devica

Pun Mesec vam donosi neverovatnu poslovnu ponudu! Prihvatite je i videćete kako vam se život menja iz korena.

Vaga

Pun Mesec vam donosi ljubav. Za zauzete donosi još dublje povezivanje za partnerom, a slobodnima osobu koja potpuno pozitivno menja njihov život!

Škorpija

Očekuju vas promene kada je bliska porodica u pitanju. Napokon se svi problemi rešavaju i vi posle dužeg vremena uživate u porodičnom okruženju.

Strelac

Pun Mesec vam donosi kratka putovanja sa ljudima koje volite. To vam daje lepu energiju i vi počinjete da ostvarujete svoje snove, tj. planove.

Jarac

Pun Mesec u Vodoliji vam donosi ono što vas najviše brine, a to je napredak u karijeri!

Vodolija

Naučite da stavite sebe na prvo mesto. Jedino tako ćete sve obaveze i planove završavati bez nervoze i panike.

Pročitajte još: Sreća ili tuga? Poslednji broj u godini rođenja otkriva vašu sudbinu

Ribe

Pun Mesec pokreće ono unutrašnje biće u vama. Bili ste ljuti i ogorčeni ali polako uviđate da se sve dešava sa razlogom.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.