Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА У ЛАВУ ОД 23. ЈУЛА: Доноси удар невероватних емоција, а највише ће погодити ова три хороскопска знака

Припремите се за љубавни ватромет

1687094711_venera.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Астролошки гледно, чим је нека планета ретроградна, то значи да нас очекује неки повратак на старо.

Венера је планета која симболизује љубав, романтичне односе, лепоту, уметност, естетику и вредности. Као планета љубави, Венера утиче на нашу способност вољења и нашу привлачност. У знаку Лава, Венера додаје специфичне карактеристике овим аспектима нашег живота.

Када је Венера у Лаву, љубав и романтични односи постају снажно изражени. Особе с овом позицијом Венере често су страствене, шармантне и креативне у свом приступу љубави. Оне уживају у пажњи и похвалама.

Венера у Лаву кренуће ретроградно 23. јула и донети могућност повратак старих љубави и обнављање романси. Као и у случају ретроградног Меркура, ова позиција Венере није повољна за нове емотивне почетке, а повратак на старо може на послетку да се испостави као грешка.

Ретроградна Венера донеће повратак старих љубави за знакове међу којима су Лавови, Стрелчеви и Овнови. Сви хороскопски знакови ће бити под утицајем овог аспекта, али ће наведена три посебно да се издвоје.

Венера ће бити ретроградна од 23. јула до 4. септембра.

Ован

Венера ће бити ретроградна у вашем петом пољу, тако да ћете обновити контакт са бившим партнером. Неко са ким сте раније нешто емотивно имали пожелеће да се врати у ваш живот. Обнављање старе романсе под аспектом ретроградне Венере на крају може да се испостави као грешка, јер ће се ваша осећања од октобра драстично променити. Ово је уједно неповољан период за почетак било каквих нових емотивних односа.

Стрелац

Ретроградна Венера у Лаву доноси вам појављивање особе која се тренутно не налази у другом граду. То је неко са ким нисте били у контакту, можда чак годинама. Та особа може да буде чак и друге националности или вере. У сваком случају очекујте појављивање старе љубави.

Лав

Ви ћете од свих знакова највише бити погођени утицајем ретроградне Венере јер се налази у вашем знаку. Пред вама је узбудљиво лето у којем ћете поред нових познанства имати и налет особа из прошлости. Имаћете могућност од 23. јула да се помирите са неким из прошлости и поравнате рачуне, али исто тако можете да направите грешку током лета јер ћете се вратити уназад у емотвном смислу.

Знакови међу којима су Бик, Шкорпија и Водолија ће бити под неповољним утицајем ретроградне Венере, па ће интензивно размишљати о старој љубави.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas