Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ретроградни Јупитер почиње 28.7: Некоме ће донети НАГЛО НАПРЕДОВАЊЕ У КАРИЈЕРИ, а некоме ПОВРАТАК ВЕЛИКИХ ЉУБАВИ ИЗ ПРОШЛОСТИ

Сваки знак осетиће промену

1658147844_averie-woodard-5d20kdvFCfA-unsplash.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Како је Јупитер планета среће свима ће нам донети дубоке спознаје, да искористимо пропуштене пословне и љубавне шансе, а понеки да положе испит који им већ дуже време задаје главобоље! Не треба да га се “плашимо” као ретроградног Меркура, загрлите га и заплешите са највећим бенефитом хороскопа! Како ће се одразити на знакове хороскопа:

Ован

Ваша календарска година је почела вашим хороскопским знаком. Поприлично вас је на самом старту намучила. Ви ћете са овим ретроградним Јупитером да гурате напред, понестаје вам снаге али ви не одустајете. Особа од поверења вам каже да прикочите. Послушајте њен савет.

Бик

Ви се окрећете дубоко себи. Гомила мисли вам пролази кроз главу… Сећате се неких давно пропуштених шанси… полако… Јупитер вам спрема изненађење. Поједини могу да отпутују на далеку егзотичну дестинацију.

Близанци

Наглашено вам је поље дружења, тј. комуникације са већим бројем људи, најпре из пословниг света. Пропуштене пословне прилике сада вам се враћају.

Прочитајте још: Три хороскопска знака ДО ЈЕСЕНИ чекају ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ: Мораће да донесу одлуке које ће им променити живот

Рак

Дефинитивно успех у каријери! Једино шта је потребно је да верујете у себе!

Лав

Одличан период за напредовање у каријери преко положених сертификата. За млађе Лавове одличан период за полагање испита као и за завршетек студија или за дошколовавање.

Девица

Одлично време за заборављене дугове. Сада вам тај новац простиже. Старе љубави куцају на врата.

Вага

Искористите овај период Јупитеровог ретро хода да исправите све проблеме како у љубавном тако и у пословном свету.

Прочитајте још: Нумеролошке ТАЈНЕ: Ево који ПРОБЛЕМИ вас могу очекивати у животу ако немате ова слова у свом ИМЕНУ

Шкорпија

Окрените се себи и свом телу, тј. здрављу. Сада уведите нове здраве навике и бенефити ће бити огромни. Стари партнер ће вам помоћи у вези ваше каријере.

Стрелац

Ако желите да затрудните сада је најбоље време! Стара велика љубав вам се враћа у живот!

Јарац

Вама се обнављају стара пријатељства. Ако сте планирали сада је време за реновирање дома или куповина новог.

Водолија

Сада је време да покренете свој мали приватни бизнис. Кроз време тај “мали” бизнис постаје ваш највећи извор примања.

Рибе

Вама су звезде спремиле још један додатни посао. Финансије вам се увећавају. Сада тражите повишицу на тренутном послу а ако тражите нови посао такође тражите дупло већу плату! Срећно!

Бонус видео:

 

 

Пратита нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas