Oglas
· · Komentari: 0

Retrogradni Jupiter počinje 28.7: Nekome će doneti NAGLO NAPREDOVANJE U KARIJERI, a nekome POVRATAK VELIKIH LJUBAVI IZ PROŠLOSTI

Svaki znak osetiće promenu

1658147844_averie-woodard-5d20kdvFCfA-unsplash.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Kako je Jupiter planeta sreće svima će nam doneti duboke spoznaje, da iskoristimo propuštene poslovne i ljubavne šanse, a poneki da polože ispit koji im već duže vreme zadaje glavobolje! Ne treba da ga se “plašimo” kao retrogradnog Merkura, zagrlite ga i zaplešite sa najvećim benefitom horoskopa! Kako će se odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Vaša kalendarska godina je počela vašim horoskopskim znakom. Poprilično vas je na samom startu namučila. Vi ćete sa ovim retrogradnim Jupiterom da gurate napred, ponestaje vam snage ali vi ne odustajete. Osoba od poverenja vam kaže da prikočite. Poslušajte njen savet.

Bik

Vi se okrećete duboko sebi. Gomila misli vam prolazi kroz glavu… Sećate se nekih davno propuštenih šansi… polako… Jupiter vam sprema iznenađenje. Pojedini mogu da otputuju na daleku egzotičnu destinaciju.

Blizanci

Naglašeno vam je polje druženja, tj. komunikacije sa većim brojem ljudi, najpre iz poslovnig sveta. Propuštene poslovne prilike sada vam se vraćaju.

Pročitajte još: Tri horoskopska znaka DO JESENI čekaju VELIKE PROMENE: Moraće da donesu odluke koje će im promeniti život

Rak

Definitivno uspeh u karijeri! Jedino šta je potrebno je da verujete u sebe!

Lav

Odličan period za napredovanje u karijeri preko položenih sertifikata. Za mlađe Lavove odličan period za polaganje ispita kao i za završetek studija ili za doškolovavanje.

Devica

Odlično vreme za zaboravljene dugove. Sada vam taj novac prostiže. Stare ljubavi kucaju na vrata.

Vaga

Iskoristite ovaj period Jupiterovog retro hoda da ispravite sve probleme kako u ljubavnom tako i u poslovnom svetu.

Pročitajte još: Numerološke TAJNE: Evo koji PROBLEMI vas mogu očekivati u životu ako nemate ova slova u svom IMENU

Škorpija

Okrenite se sebi i svom telu, tj. zdravlju. Sada uvedite nove zdrave navike i benefiti će biti ogromni. Stari partner će vam pomoći u vezi vaše karijere.

Strelac

Ako želite da zatrudnite sada je najbolje vreme! Stara velika ljubav vam se vraća u život!

Jarac

Vama se obnavljaju stara prijateljstva. Ako ste planirali sada je vreme za renoviranje doma ili kupovina novog.

Vodolija

Sada je vreme da pokrenete svoj mali privatni biznis. Kroz vreme taj “mali” biznis postaje vaš najveći izvor primanja.

Ribe

Vama su zvezde spremile još jedan dodatni posao. Finansije vam se uvećavaju. Sada tražite povišicu na trenutnom poslu a ako tražite novi posao takođe tražite duplo veću platu! Srećno!

Bonus video:

 

 

Pratita nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas