Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕТРОГРАДНИ ЈУПИТЕР ПОЧИЊЕ 28. ЈУЛА: Обавезно избегавајте ове ствари, јер спречавају УСПЕХ

Јупитер 28. јула започиње ретроградну фазу, односно почиње да се креће уназад све до 23. новембра

1657960396_uspeh.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Месеци ретроградног Јупитера, планете која је највише повезана са срећом, могу или успорити ваш пут ка успеху, или га потпуно променити, а свакако се саветује опрез. Овај аспект повезан је са застојем у расту, одлагањем планова и сумњиво срећним околностима.

Прочитајте још: Израчунајте свој венчани број и погледајте које слабости имате у браку и како да их решите

Астролози истичу да је Јупитер планета експанзије, подстиче најбоље особине личности, повећава осећај за великодушност, доноси смех и радост. Он делује на раст, унапређења и победе. Међутим, када започне ретроградни ход, ствари се мењају.

Јупитер се креће ретроградно отприлике на сваких 9 месеци. Многе ствари вас неће изненадити, већ ћете схватити да овај период стагнирања може бити важан и поучан за вас.

Током ретроградног Јупитера 2022. године, позвани смо да зауставимо раст пословања или паузирамо наше студије, како бисмо сагледали стање и проценили где се налазимо. То се догађа из јендог разлога – морамо схватити које ћемо наредне потезе и кораке направити.

Овога пута Јупитер ће бити у знаку Риба, па астролози истичу да размислите о послу, срећи, имовини и финансијама. Дан када се чини да Јупитер стоји на небу, непосредно пре него што окрене курс и крене ретроградно јесте 28. јул 2022. Јупитер је овог дана у ватреном, младалачком Овну, тако да су осећања импулсивна, а промене невероватно брзе.

Јулски млад месец

Истог дана очекује нас и јулски млад Месец у знаку Лава чија, енергија симболизује нови почетак, бољу комуникацију, срећне прилике.

Када се понешају те две енергије, могуће је да ћемо знати на која врата треба да покуцамо, одакле да кренемо, шта да променимо.

Ретроградна фаза Јупитера завршиће се 23. новембра 2022. године, кад планета обиља креће директно. Постретроградна сенка ће трајати до Дана заљубљених 2023. године, дајући нам шансу за преокрет. Тада је право време поново покушати, искористити прилике и покренути ток добрих промена.

Утицај Јупитера може бити узбудљив и односи се на све што тежи да расте и развија се – од учења, материјалних ствари, до развоја љубавних веза. Међутим, сада делује на нас „мрачније“, односно може нас натерати да нешто одложимо, померимо. Али, на крају можемо схватити да је све баш требало тако и да буде. Будите опрезни да не направите грешку, донесете исхитрну одлуку или усвојите неке лоше навике.

Прочитајте још: Данас је ПУН МЕСЕЦ: Ова два знака очекују невроватне промене, обратите пажњу на знакове!

Ретроградни Јупитер почиње са Овном, па је могуће да ће вас подстаћи да прелазите границе, борите се, гурате своје упркос препрекама. Ово може бити понекад исцрпљујуће, али можете научити лекцију о стрпљењу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas