Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РЕТРОГРАДНИ МАРС доноси много ТУРБУЛЕНЦИЈА: Једном знаку се НЕПРИЈАТЕЉ прикрада са леђа, а ево које очекује ВЕЛИКИ финансијски губитак

Ретроградни Марс нас наводи да преиспитамо начин на који приступамо темама којима он влада: секс, страст, сукоб, рат и успех

1667563840_neprijatelj.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Период од 01. новембра до 12. јануара 2023. доводи до тога да се суочимо са начином на који се боримо или волимо. 

Прочитајте још: Најбољи ПАРОВИ зодијака: Погледајте који знаци су према ХОРОСКОПУ створени једно за друго

Кашњења, препреке и изазови се појављују на сваком кораку. Често се осец́амо додатно фрустрирано због свега што се дешава.

Ован

Припремите се за велике изазове када су у питању ваше комуникације. Марс ће изазвати кашњења и фрустрације око писања, говора, рекламирања или интелектуалних подухвата. Такође може изазвати драму са комшијама или браћом и сестрама. Ако сте планирали да се упутите на било каква путовања, она могу бити прожета хаосом.

Бик

Очекују вас велики изазови око финансија. Вероватно ћете трошити новац брже него икада раније! Не идите у велике куповине. На крају ћете пожалити на дуге стазе. Такође, имајте на уму да ће бити кашњења око чекова и исплата.

Близанци

СОС, Близанци.

Од свих знакова ви морате бити најпажљивији јер је Марс ретроградан у вашем хороскопском знаку. Бићете исцрпљени и суочићете се са непријатељима и изазовима на сваком кораку. Не дозволите да вас бес савлада. Ово је кармичка лекција о томе да дате приоритет равнотежи у свом животу.

Рак

Не само да ц́ете се осец́ати потпуно исцрпљено, вец́ ће вам деловати као да ваша анксиозност и ментално здравље измичу контроли.

Велика драма може настати због скривених непријатеља или тајни које изненада експлодирају у јавности. Чувајте се драме на сваком кораку.

Лав

Велика драма вас чека у вашем друштвеном животу.

Могли бисте да откријете како су вам пријатељи окренули леђа. Међутим, други начин на који би вам Марс могао наштетити је одуговлачење главног циља на којем сте радили. Вероватно ц́е скренути са колосека.

Девица

Спремите се за главобоље око професионалних ствари, Девице. Сукоби око ваше каријере и велики пројекти које сте покренули су сада дошли на наплату. Очекују вас свађе или са шефовима или ауторитетима.

Вага

Ако сте се осец́али узбуђено због нових пројеката, то ц́е се променити. Можда ћете приметити велике проблеме око једне од следећих тема: правне битке и преговори, путовања на велике удаљености или међународне ситуације. Ако се бавите науком, издаваштвом или медијима, вребају вас проблеми, пише Задовољна.

Шкорпија

Може доц́и до значајних губитака око имовине или инвестиција. Немојте сада ићи у велике куповине. Ако сте чекали на преговоре, нагодбу или наслеђе, ствари би могле бити одложене или ћете морати да се објашњавате са неким око својих захтева.

Стрелац

Припремите се за велике изазове с партнером. То може бити љубавник или супружник или чак пословни сарадник. Непријатељи долазе по вас, жељни да вас сруше. Ако сте били укључени у преговоре, ствари би могле стати.

Јарац

Спремите се за проблеме са послом и продуктивношц́у. Можда ћете да се осећате као да се утапате у обавезе – или да ођедном све измиче са шина. Може се чак појавити и свађа са клијентима, особљем или сарадницима. На крају, пазите на своје здравље – осец́ац́ете се „прегорело“ и у овом тренутку ц́ете имати слабији имунитет.

Водолија

Главне препреке око романтике, забављања, плодности или деце чекају Водолије. Можда ћете се осећати као да је нестало страсти у вези. Ако сте слободни и излазите, изненада ће доћи до веома дугог сувог периода. Ако имате децу, могу се појавити велики проблеми око њих.

Прочитајте још: Бирајте љубав према ПРОРАЧУНУ! Израчунајте компатибилност са партнером по датуму рођења

Рибе

Спремите се за главобоље око дома и породичног живота, Рибе. Сукоби ће се сигурно појавити. Ако сте се преселили или реновирали дом, током ретроградног Марса ћете се сусретати непрекидним препрекама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas