Oglas
· · Komentari: 0
NUMEROLOŠKE ANALIZE

Birajte ljubav prema PRORAČUNU! Izračunajte kompatibilnost sa partnerom po datumu rođenja

Ako niste sigurni da li je partner onaj pravi, izračunajte vašu međusobnu kompatibilnost

1667166234_senior-gc169d3ae9_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Kompatibilnost se obično izračunava uzimajući u obzir brojeve uključene u datum rođenja svakog od partnera. Da bi saznali kompatibilnost prema horoskopu, astrolozi savetuju da naručite pojedinačne natalne karte i uporedite obe, sprovedete takozvanu sinastričku analizu, uzimajući u obzir tačno vreme i mesto rođenja, kao rezultat čega ćete dobiti zaključak o kompatibilnosti i izgledima vašeg para.

Pročitajte još: Ova tri horoskopska znaka očekuje VELIKA SREĆA U NOVEMBRU: NJima će se dogoditi lepe stvari ove jeseni

Najjednostavnija formula za izračunavanje ljubavnog broja za par je da odredite lični broj sudbine  partnera i da ih saberete. Prvo treba da znate pun datum rođenja - vaš i njegov - i da ih saberete u jedan iznos.

Da biste izračunali broj sudbine osobe, potrebno je obojiti datum rođenja uzastopnim brojevima i sabirati ih dok ne dobijete jednocifrenu cifru. Na primer, rođeni ste 24. maja 1982. godine, što znači da se vaš sudbinski broj izračunava na sledeći način: 2+4+5+1+9+8+2=31=3+1=4. Uradite isto sa datumom rođenja dečka, sabirajući sve brojeve njegovog datuma rođenja i dobijajući, na primer, 9.

Pročitajte još: Indijski horoskop za 2023. godinu: Kome se "smeši" brak, a kome nove poslovne prilike

Zatim saberite oba vaša sudbinska broja: 4+9=13=1+3=4. Broj vašeg sindikata = 4. Inače, prema numerolozima, kompatibilnost prema brojevima sudbine može se utvrditi ne samo dodavanjem, već i oduzimanjem brojeva sudbine: 9 - 4 = 5. Čudno, obe opcije rade i omogućavaju vam da razume poteškoće u započinjanju veze u paru.

Pročitajte još: Vikend horoskop: Rakovi budite sebi na prvom mestu, Vage pokažite partneru da vam je stalo

Sudbina broj 1: harmoničan odnos, ali su moguće svađe oko toga ko će biti vođa u paru.

Sudbina broj 2: jaka, ravnomerna zajednica zasnovana na obostranoj koristi od odnosa za svakog partnera.

Sudbina broj 3: odnosi su puni topline i nežnosti, ali postoji rizik od izdaje i problema povezanih sa nepoverenjem.

Sudbina broj 4: dobra zajednica, oba partnera vode računa jedni o drugima, tako da veza može trajati veoma dugo.

Sudbina broj 5: živahne veze, pune strasti. Problemi su mogući zbog prevelike sebičnosti jednog od partnera.

Sudbina broj 6: srećna zajednica. Odnose podržava prijateljstvo, međusobno poštovanje i poverenje.

Sudbina broj 7: uspešna zajednica, partneri podržavaju jedni druge, povezuju ih zajednički interesi i hobiji.

Sudbina broj 8: jaka zajednica, ali moguće je da jedan od partnera manipuliše drugim. Da biste se zaštitili od patnje, pokažite iskrenost i poštovanje jedni prema drugima.

Sudbina broj 9: Normalne, zdrave veze. Da biste održali stabilnost i izbegli svađe, posvetite dužnu pažnju finansijskoj oblasti.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas